Nova runda božićnih filmova koju možete gledati već danas
Nova runda božićnih filmova koju možete gledati već danas

Nova runda božićnih filmova koju
možete gledati već danas

Na HBO Max streaming platformu pristigli su novi naslovi koji nas već sada uvode u nadolazeće blagdansko raspoloženje. Nakon što smo najavili Netflixove božićne novitete, pred vama je lista božićnih naslova koji su već pristigli na program HBO Maxa.

božićni filmovi hbo

Nova božićna priča (A Christmas Story Christmas)

U nastavku ovog blagdanskog favorita Ralphie je odrastao i mora nositi s Božićem i svime što dolazi u paketu s tim, ovaj put kao tata. Peter Billingsley vraća se ulozi koja je natjerala djecu svih uzrasta da iščekuju božićno jutro kao nijedno drugo.

božićni filmovi hbo

Kamp za Djedove Mrazove (Santa Camp)

Dirljiv i provokativan dokumentarac osvjetljava Udruženje Djedova Mrazova u Novoj Engleskoj i njihova nastojanja da unesu veću raznolikost u jedan od najomiljenijih likova u povijesti – Djeda Mraza.

božićne serije hbo

Brusnice za Božić (Cranberry Christmas

Razdvojeni par glumi bračnu sreću na nacionalnoj televiziji kako bi pomogao božićnom festivalu svojeg grada i svojem poslu. Ali što će im budućnost donijeti kada ponovno rasplamsanu ljubav zakompliciraju nove prilike?

božićni filmovi hbo

Blagdanska harmonija (Holiday Harmony)

Pjevačica i kantautorica Gail (Annelise Cepero) dobiva priliku da se natječe za jedinstvenu šansu za uspjehom. Kreće na put na drugi kraj zemlje, ali dolazi samo do Harmony Springsa u Oklahomi gdje joj se kvari auto te ponestaje i novca i nade. Ima još samo dva tjedna da stigne na nastup svojih snova na Badnjak na iHeartRadiju pa prihvaća Jeremyjev savjet (Jeremy Sumpter) i vodi sa sobom grupu klinaca koji se isto nadaju nastupiti. Gail i Jeremy zbližavaju se, ali ako ona želi ispuniti svoj životni san, možda će morati ostaviti njega i grad koji je zavoljela. U filmu glumi i Brooke Shields.

(A Hollywood Christmas

Holivudski Božić (A Hollywood Christmas) 

Jessica je filmašica u Hollywoodu poznata po svojim božićnim filmovima. Kad izvršni direktor mreže Christopher zaprijeti da će prekinuti snimanje, Jessica ne pokušava samo spasiti svoj božićni film nego ona u njemu i živi!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori