Pogledajte trailer za reboot omiljene serije “Beverly Hills 90210”

Pogledajte trailer za reboot omiljene serije
“Beverly Hills 90210”

beverly hills 90210

Kultna serija Beverly Hills 902010 mnogima je obilježila djetinjstvo, a vijest o rebootu serije dočekana je s velikim oduševljenjem. Ovih je dana izašao i trailer, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju prve epizode koje bi s emitiranjem trebale krenuti u kolovozu.

Originalna postava vraća se na male ekrane

beverly hills 90210

Devetnaest je godina prošlo od emitiranja zadnjih epizoda, a sad možemo vidjeti kako Kelly češlja kosu pred ogledalom, Brenda meditira, David traži odjeću u garderobi i pomno bira kravatu koju će nositi, a Brandon se budi u krevetu. Andrea odlazi na posao, Donna kuha jutarnju kavu i čeka da se ispeče tost, dok Steve sjeda u sportski automobil. Ipak, originalnoj postavi, nažalost, nedostaje obožavani lik Dylana kojeg je utjelovio nedavno preminuli glumac Luke Perry.

Televizijska kuća Fox najavila je da će biti prikazano šest epizoda, a pokušat će ostvariti uspjeh koji su doživjeli devedesetih godina prošlog stoljeća te postali jedna od najpopularnijih serija koju su tinejdžeri obožavali. Legendarna postava glumaca pokazat će što se dogodilo s prijateljstvima, ljubavima i romansama, a nova će radnja biti inspirirana i njihovim stvarnim životima.

Nove epizode dolaze na ljeto

Serija Beverly Hills 90210 započela je sa snimanjem prije 30 godina, a u samim počecima pratila je Brandona i Brendu Walsh, brata i sestru, koji su se doselili u elitnu četvrt Beverly Hills te novi život započeli u srednjoj školi, gdje su upoznali i ostatak društva. Producenti Darren Star i Aaron Spelling postigli su velik uspjeh među tinejdžerima, a s vremenom su ih počele gledati i starije generacije. Serija danas ima kultni status, a jedva čekamo vidjeti što nam likovi spremaju. Do tad, uživajte u traileru!

Foto: Beverly Hills 90210

Učitati još
Zatvori