Uz finale serije, danas gledamo i ‘And Just Like That’ dokumentarac

Uz finale serije, danas gledamo i ‘And
Just Like That’ dokumentarac

Kultna serija Seks i grad koju smo pratili od devedesetih do gotovo sredine 2000-ih obilježila je televiziju i zauvijek promijenila ženske junakinje. Od otvorenog pričanja o seksu i ženskom iskustvu preko toga da je svaka od četiri kultne prijateljice, Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda, imala drugačije želje, ambicije i baš su sve bile opravdane i dovoljne.

Nakon što smo ih otpratili 2004. godine, dobili smo još dva filma, ali najveću je senzaciju prošle godine izazvala potvrda da se omiljena serija vraća u svom novom poglavlju ‘And Just Like That’. Serija ‘And Just Like That’ prati Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandu (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) na putu od komplicirane realnosti života i prijateljstva u 30-ima do još kompliciranije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-ima.

Novo poglavlje iz života poznatih prijateljica donijelo je neočekivane zaplete, prevrate i situacije, uz nove likove koji su proširili njezin poznati svijet te uz New York i modu u uvijek prisutnoj sporednoj ulozi.

Danas je na rasporedu finalna epizoda, uz koju nam stiže još jedno iznenađenje – ‘And Just Like That’ dokumentarac.

Uz finale sezone, stiže i ‘And Just Like That’ dokumentarac

Prije dva dana, HBO je obožavatelje ‘And Just Like That’ serije razveselio najavom za dokumentarac koji nas vodi behind the scenes snimanja cijele sezone. Kroz intervjue s glavnim junakinjama, novim likovima i poznatom ekipom iza kamere, ‘And Just Like That’ dokumentarac otkriva kako je izgledao povratak na set, kako je izgledalo snimanje za vrijeme pandemije i naravno, kako je izgledao ormar.

Dokumentarac stiže već danas, zajedno s finalnom epizodom serije!

Foto: Instagram, IMDB

Učitati još
Zatvori