Tražite seriju za dnevnu dozu razbibrige? Vrijeme je da upoznate Alpha Males
Tražite seriju za dnevnu dozu razbibrige? Vrijeme je da upoznate Alpha Males

Tražite seriju za dnevnu dozu razbibrige?
Vrijeme je da upoznate Alpha Males

Kada sjednemo pred mali ekran nekad stvarno samo poželimo pogledati seriju koja od nas neće zahtijevati preveliki angažman i omogućit će nam da pustimo mozak na pašu. Još ako se pritom i nasmijemo, doživjet ćemo to kao pun pogodak. Upravo jedan takav naslov je španjolska serija Alpha Males (Machos Alfa), čija je druga sezona nedavno stigla na Netflix. A već po premijeri smjestila se među najgledanije naslove u našoj zemlji.

Alpha Males
Alpha Males

Čemu duguje popularnost?

Serija prati četiri muškarca u četrdesetima koji počinju primjećivati ​​kako njihova muška privilegija nestaje s društvenim promjenama i osnaživanjem žena. Prisiljeni su prilagoditi se, svaki na svoj način. Prilagodba naravno ne teče lako, a rezultira nizom humorističnih dijaloga koji razotkrivaju hrpu stereotipa o rodnim ulogama i seksualnosti na bezbrižan način.

Upravo su navedene činjenice razlog zbog kojeg serija Alpha Males uživa toliku popularnost među gledateljima.

Alpha Males
Alpha Males

Dnevna doza razbibrige

U glavnim ulogama imamo priliku vidjeti Fernanda Gila, Raúla Tejóna, Gorku Otxou, Fela Martíneza i Raquel Guerrero. Serija je nastala pod producentskom palicom brata i sestre Caballero, Alberta i Laure. Premda su njezini temelji nastali na aktualnim društvenim događanjima, ne očekujte duboku analizu suvremenog društva. Ipak, sjajan je odabir za dnevnu dozu razbibrige. 

Sličan naslov, koji se također na duhovit način poigrava s društvenim stereotipima, čeka vas ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori