4 serije koje će vas prikovati za male ekrane

4 serije koje će vas
prikovati za male ekrane

Neke serije tek dolaze, a neke već možemo gledati, no ono što je zajednočko današnjem našem današnjem izboru i preporukama jest da donosi izuzetno zanimljive, snažne, intrigantne ženske likove i da će vas prikovati za male ekrane!

Mrs. America

Upravo se snima serija o konzervativnoj aktivistkinji Phyllis Schlafly koja je tijekom 1970-ih vodila iznenađujuću bitku protiv Equal Rights Amendment pokreta.

U seriji ćemo gledati Cate Blanchett unaslovnoj ulozi, a uz nju postavu čine još Elizabeth Banks, Rose Byrne, James Marsden i Sarah Paulson.

American Crime Story

Sljedeća sezona popularne serije dolazi 2020. godine i donosi priču Monice Levinsky.

U seriji ćemo gledati prilično impresivnu postavu glumaca – Sarah Paulson kao Lindu Tripp; Beanie Feldstein kao Monicu Lewinsky; Annaleigh Ashford kao Paulu Jones. Serija se temelji na bestseleru Jeffreyja Toobina A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President.

The Crown

Treća sezona popularne serije dolazi na male ekrane 19. studenog 2019., a upravo se snima četvrta sezona čije prikazivanje očekujemo 2020. U četvrtoj sezoni gledat ćemo Gillian Anderson u ulozi margaret Tacher.

Olivija Colman glumi kraljicu Elizabetu II i preuzela je tu ulogu od Claire Foy. Kraljica i premijerka morale su surađivati cijelih jedanaest godina i njihov odnos bio je na neki način misterij.

The Loudest Voice

Sedmodijelna mini serija o Rogeru Ailesu, osnivaču medijske kuće Fox News. Serija donosi priču iz prošlog desetljeća kada je Ailes postao de facto vođa republikanaca te kada su na vidjelo izašle sve optužbe protiv njega za seksualno uznemiravanje.

U glavnim ulogama gledamo odlične Russella Crowea i Naomi Watts.

Učitati još
Zatvori