Na HBO Max stiže nova sezona španjolske fantasy horor serije 30 coins
Na HBO Max stiže nova sezona španjolske fantasy horor serije 30 coins

Na HBO Max stiže nova sezona španjolske
fantasy horor serije 30 coins

Serija 30 coins (30 monedas) je španjolska serija koja večeras stiže na HBO Max. Istog dana imat će i premijeru prve epizode na HBO kanalu u 21:35 sati. Riječ je o fantasy hororu koji nadnaravno shvaća ozbiljno. Ovo je odlična serija za hypeanje prije Noć vještica. Već smo izdvojili najbolje hororce ove godine te predvidjeli kako je Netflixova, također horor serija, Pad kuće Usher, biti hit, a sada nam stiže još jedna spooky serija od koje očekujemo puno.

30 coins

Ekskomunicirani svečenik Vergara je egzorcist, boksač te je izbačen iz crkve i poslan u zabačeni španjolski grad. Njegova prošlost i stari neprijatelji vraćaju se proganjati ga te se počnu događati čudne stvari. U drugoj sezoni zatječemo Vergaru i Elenu, lokalnu veterinarku zarobljene u dubinama pakla. U međuvremenu, u svijetu živih, utjecajni vođa sekte Christian Barbrow (Paul Giamatti) kuje mračnu zavjeru da ponovno skupi trideset novčića za zlokobni ritual. Dok bivši stanovnici Pedraze pokušavaju otkriti goleme misterije iza strahota koje su doživjeli u zatočeništvu, Vergara surađuje s bivšim neprijateljima u strašnoj utrci da spriječi Barbrowovu vladavinu uništenja – i kraj svijeta.

30 coins
30 coins

U glavnim ulogama su Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo i Manuel Tallafé.

Redatelj serije je Álex de la Iglesia, a suscenaristi su Álex de la Iglesia i Jorge Guerricaechevarría. Izvršni producenti za HBO Max su Steve Matthews, Miguel Salvat i Antony Root. Álex de la Iglesia i Carolina Bang su izvršni producenti za Pokeepsie Films. Druga sezona snimana je u Španjolskoj, Italiji, SAD-u i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori