3 vrhunske britanske serije za vruće ljetne večeri

3 vrhunske britanske serije za
vruće ljetne večeri

Britanske serije jedne su od najboljih na svijetu, od krimi serije Spasi me (Save me), koja je proglašena najboljom serijom 2019., do adaptacije romana Agathe Christie u kojoj Poirota glumi nitko drugi nego legendarni John Malkovich.

Save me

Britanska dramska krimi serija Spasi me (Save Me), dobitnica je nagrade Royal Television Societyja za najbolju dramsku seriju 2019. godine. Njen tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac, Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

Za uspješnu seriju, James je okupio već poznati produkcijski tim s kojim je radio na krimi seriji Na dužnosti (Line of Duty). Zbog iznimne uspješnosti Spasi me će uskoro dobiti i drugu sezonu koja se upravo snima.

The ABC Murders

ABC Murders jedan je od klasika detektivskog, odnosno krimi-fikcijskog žanra. Mnogo je uloženo u mini-seriju, a imajući na umu glumačku postavu,očekujte zanimljivu, zabavnu i kvalitetnu adaptaciju knjige.

The Victim

Nova BBC-jeva triler miniserija Žrtva (The Victim) dolazi od tvorca serije The Man in The High Castle Roba Williamsa. Radnju, koja je smještena u Škotskoj, pratimo kroz oči onih koji sjede na optuženičkoj klupi. Premisa serije upravo je zanimljivo pitanje – tko je uistinu žrtva?

Učitati još
Zatvori