3. sezona TV serije Novine je u pripremi

3. sezona TV serije Novine je u pripremi

Jedan jednostavan i pomalo provokativan Facebook status uzburkao je razne grupe društvenih mreža posvećene televizijskom sadržaji i TV serijama! Naime, domaća TV serija Novine se nastavlja i treća sezona je u pripremi!

Novine – 3. sezona

Nakon prikazivanja prve sezone domaće dramske serije Novine na HTV-u, a zatim i uspješne distribucije preko Netflixa, najpoznatijeg svjetskog pružatelja online streaming usluga prisutnog u 190 država, prošle jeseni smo pogledali i jedanaest epizoda druge sezone. Seriju je za HRT proizveo neovisni proizvođač Drugi plan producenata Miodraga Sile i Nebojše Tarabe, a i autorska ekipa koju predvode scenarist Ivica Đikić i redatelj Dalibor Matanić ostala je ista kao i kod prve sezone.

Druga sezona donijela je privatne i profesionalne događaje redakcije dnevnika Novine, a koju čine istraživačka novinarka Dijana Mitrović, njezin urednik Nikola Martić te glavni urednik novina Martin Vidov. Vrhunac zbivanja su unutrašnja redakcijska previranja izazvana promjenom vlasničke strukture novina (prva sezona), a sada i politika sama (druga sezona). Radnja druge sezone odvijala se između prvog i drugog kruga predsjedničkih izbora, u periodu od dva tjedna. Završetak posljednje epizode druge sezone mnoge je ostavio u čudu, s gorkim okusom nedovršenosti u ustima i upravo nas zato raduje najava treće sezone!

Foto: Novine

Učitati još
Zatvori