1 film i 3 serije na Netflixu koje ne smijete propustiti u rujnu

1 film i 3 serije na Netflixu koje ne
smijete propustiti u rujnu

Nova televizijska sezona počinje i donosi odlične filmove i serije! Koje ćemo odlične postave glumaca gledati ove jeseni, i u kakvim sve žanrovima, a koji će nas i iznenaditi, pročitajte u nastavku…

The Spy

Sachu Barona Cohena navikli smo gledati u satiričnim, pomalo pomaknutim ulogama tako da nam se čini skoro neprepoznatljivim u novoj Netflixovoj seriji The Spy.

Serija je inspirirana životom Elija Cohena, Mossadovog agenta koji radi za Izraelsku obavještajnu službu. Tijekom 60-ih, Eli je bio na tajnom zadatku kako bi se približio sirijskim vojnim licima i njihovim imućnim prijateljima s dobrim vezama.

Between Two Ferns: The Movie

Zach Galifianakis i njegova neobična posada odlaze na put niz suludih intervjua sa slavnim osobama. U filmu se u cameo ulogama pojavljuju Matthew Mcconaughey, Will Ferrell, Peter Dinklage, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, Tiffany Haddish, Brie Larson, Keanu Reeves, Jon Hamm, David Letterman, Jason Schwartzman, Adam Scott, John Cho, Chance the Rapper, Rashida Jones, Hailee Steinfeld, John Legend, Chrissy Teigen i Tessa Thompson.

Ako ste ikada gledali njegov show Between Two Ferns onda znate da vas čeka jedno totalno neobično i pomalo suludo tv iskustvo, a ako niste pravo je vrijeme za jedno vikend bingeanje showa! Smijeh je garantiran.

Film dolazi na Netflix 20. rujna, pogledajte trailer:

Criminal

Drama mačake i miša koja se fokusira na intenzivan mentalni sukob između detektiva i osumnjičenih. Sastoji se od 12 priča smještenih u četiri različite zemlje i svaka se odvija u okviru policijskog paketa za razgovore.

Ova serija izgleda kao prava stvar za sve ljubitelje inteligentne kriminalističke priče.

The Politician

Payton Hobart, student iz Santa Barbare, već je od svoje sedme godine znao da će postati predsjednik Sjedinjenih Država. No prvo će se morati kretati po najjačem političkom krajoliku svih: srednjoj školi Saint Sebastian.

U seriji glume Jessica Lange, Dylan McDermott, Bette Midler i Gwyneth Palthrow.

Učitati još
Zatvori