The Last of Us je nova serija koju jedva čekamo. Trailer izgleda sjajno
The Last of Us je nova serija koju jedva čekamo. Trailer izgleda sjajno

The Last of Us je nova serija koju jedva
čekamo. Trailer izgleda sjajno

HBO Original serija Тhe Last of Us, temeljena na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation platforme, imat će premijeru 2023. godine na HBO Max streaming platformi i HBO kanalu, a tim povodom objavljen je službeni teaser trailer.

Radnja serije Тhe Last of Us se odvija 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

the last of us

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

the last of us

Scenaristi i izvršni producenti serije su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori