Kako se provodi ekipa filma Mamma Mia 2 na Visu

Kako se provodi ekipa filma
Mamma Mia 2 na Visu

Deset godina nakon filmske ekranizacije mjuzikla Mamma Mia! u svibnju je najavljeno kako ćemo dobiti nastavak i to s originalnom postavom. Film naslova Mamma Mia: Here We Go Again stići će na velika platna 2018. godine, a vraćaju se Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan i Colin Firth uz glazbenu pozadinu nekih ABBA hitova koje nismo čuli u prvom filmu.

A post shared by @lilyjamesofficial on

Ekipa filma Mamma Mia 2 na Visu

Ubrzo nakon te vijesti počelo se šuškati da će se film snimati na Visu što je kasnije i definitivno potvrđeno. Još uvijek se ne znaju svi detalji o samoj radnji filma Mamma Mia 2 i iako se nagađalo da će se cijela filmska postava pojaviti na našem popularnom otoku, to izgleda neće biti tako. Zasad su na svojim Instagram profilima prisutstvo potvrdili Lily James, Jeremy Irvine, Josh Dylan, Jessica Keenan Wynn i Alexa Davies koji će glumiti mlađe verzije popularnih likova.

A post shared by @lilyjamesofficial on

Da im ljepote Visa itekako odgovaraju kao lokacija, posebno voli naglasiti Lily James, inače poznata kao Pepeljuga iz nedavnog igranog filma. Izdvojili smo par fotografija koje su pravi mamac za sve obožavatelje ovih glumaca i koje će sigurno privući nove turiste na Vis. Ekipa će na otoku boraviti narednih 5 tjedana, a možete ih pratiti i pod hashtagom #mammamia2.

A post shared by @lilyjamesofficial on

A post shared by Josh Dylan (@_joshdylan) on

A post shared by Josh Dylan (@_joshdylan) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori