Ovaj vikend počinje Drive In Kino. Evo koje sve filmove ćete moći pogledati
Ovaj vikend počinje Drive In Kino. Evo koje sve filmove ćete moći pogledati

Ovaj vikend počinje Drive In Kino. Evo koje
sve filmove ćete moći pogledati

Drive In Kino je projekt Hrvatske studentske asocijacije (HSA) osmišljen 2013. godine, po uzoru na američku tradiciju. Projekcijom filmova na otvorenom, koja se odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda, ovaj projekt donosi dašak prošlosti i gotovo zaboravljen način zabave u naše krajeve.

Ovogodišnje Drive In Kino održat će se: 20. i 21. travnja te 27. i 28. travnja 2024. godine. No novo izdaje dolazi i s velikom promjenom. Nakon 11 godina program se neće održati na poligon kod Vitićeve “Kockice” u ulici Prisavlje u Cvjetnom naselju.

Novo izdanje bit će priređeno na parkingu Tržnice Borongaj. Teška srca pozdravljamo se od svima najdražeg slogana #ljubavjenakockici. Kockica nas je dobro služila 11 godina, no prerasli smo njene kapacitete, istaknuli su organizatori u objavi na društvenim mrežama.

A evo koje filmove gledamo oba vikenda! Subota, 20. travnja rezervirana je za mališane i sve koji se tako osjećaju – večer će moći provesti uz film Potraga za Nemom. Drugi dan, u nedjelju, 21. travnja, povedite svoje prijateljice u izlazak i pogledajte kultni klasik – Vrag nosi Pradu!

drive in kino

Narednu subotu, 27. travnja na možete pogledati urnebesnu komediju za sve ljubitelje domaće kinematografije – Svećenikova djeca. A u nedjelju, 28. travnja očekuje vas filmski megahit – Klub boraca kojim će zatvoriti ovogodišnje izdanje Drive In Kina.

Sjajna je vijest što su projekcije Drive In Kina besplatne. A sve novitete možete pratiti i ovdje.

Foto: iStock, IMDb

Učitati još
Zatvori