Kino, kazalište koncerti – gdje ćemo ići u zadnjem tjednu svibnja

Kino, kazalište koncerti – gdje ćemo
ići u zadnjem tjednu svibnja

Popuštanjem mjera stvari se polako vraćaju u normalu a krenuli su i prvi live eventi. Pripremili smo pregled događanja u zadnjem tjednu svibnja.

Izložba „Havanezer“ Borisa Bućana

U utorak, 26. svibnja u prostoru Galerije Prsten Doma hrvatskih likovnih umjetnika s početkom u 19 sati bit će moguće razgledati samostalnu izložbu Borisa Bućana – ‘’HAVANEZER’’. Otvorenje izložbe bit će na otvorenom, ispred glavnog ulaza u Dom HDLU. Naravno uz pridržavanje svih mjera preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Mačka na vrućem limenom krovu u HNK

I kazališta polako otvaraju svoja vrata, pa ćemo tako u tjednu pred nama uživati u brojnim predstavama. U srijedu 27. svibnja, u HNK Zagreb slijedi dramska predstava ‘Mačka na vrućem limenom krovu.’ Iz HNK-a poručuju kako je ona prva na repertoaru jer u njoj ima “najmanje bliskih kontakata i primjerena je situaciji u kojoj se nalazimo.” U lipnju se vraća ‘Lucia di Lammermoor’, a krajem mjeseca publika će, vjerujemo, pohrliti na balet u koreografiji Lea Mujića- ‘Gospoda Glembajevi.’ HNK će također organizirati i besplatne kazališne programe ispred zgrade!

DriveInKino Zagreb na poligonu Kockica

DriveInKino održava se 23. i 24. te 30. i 31. svibnja 2020. na poligonu Kockica kao i prethodnih godina. Prikazivat će se filmovi: Briljantin, Tko pjeva zlo ne misli, Dama i skitnica te Zelena knjiga: Vodič za život. Kao i na dosadašnja događanja, ulaz je besplatan.

Soul Mondays u Vintage Industrial Baru

Ponedjeljkom smo u #afterwork modu zato vas pozivamo 25.05. da nam se pridružite U zmajevom gnijezdu uz majstorsku selekciju soul i funk glazbe, a mi ćemo se pobrinuti da nitko ne ostane žedan, piše na najavi ovog eventa.

Picnic Galactic, parkin aerodroma

Picnic Galactic prvi je glazbeni open air koncert koji će se održati na području parkirališta Zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29. svibnja, 2020. Nakon drive in kina vrijeme je i da zaplešemo uz Discoherniu, Kawasaki 3P, ABOP.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori