Poznati disco DJ dolazi u Zagreb

Poznati disco DJ dolazi u Zagreb

Dimitri from Paris cover

Disco Lauba, novi projekt tematskih partyja u Zagrebu, vraća ovaj glazbeni trend i spaja sa suvremenom elektronskom glazbom u opojni miks koji zadnjih nekoliko godina trese noćne klubove i top liste (glazbenici poput Daft Punka, Pharella, Bruna Marsa…).

Na prvoj Disco Laubi nastupa prvi put u Zagrebu, u subotu 11.3. , od 22h, slavni francuski DJ Dimitri from Paris. Dimitri From Paris proslavio se svojim remixevima poznatih disco i soul klasika poput Princea, Sister Sledge, Marvin Gayea, Diane Ross i drugih no ujedno je i autor mnogobrojnih disco kompilacija.

Disco Lauba zajednički je projekt agencije Pepermint i kuće za umjetnost i ljude Lauba, sa snažnom medijskom potporom Yammat FM-a, koji će se događati po nekoliko puta godišnje. Disco Lauba ekstravagantni je disco tulum koji uključuje mnogobrojne performere, plesače, blještavu scenografiju i hipnotičke projekcije.

Ovog puta, uz Dimitri From Parisa, na Disco Laubi nastupit će i zagrebački DJ-i Alen Balen, Hrwoe i Tomo Ricov koji je ujedno i pokrenuo disco groznicu u Hrvatskoj svojim programom Studio 54 prije više od 15 godina u zagrebačkoj Tvornici. Karte se mogu kupiti na entrio.hr.

Učitati još
Zatvori