Cooltura: Prvi pravi triler 2021. godine samo je jedna od genijalnih vijesti koje su nam obilježile protekli tjedan

Cooltura: Prvi pravi triler 2021. godine samo je jedna od genijalnih vijesti koje su nam obilježile protekli tjedan

Svake vam nedjelje donosimo svojevrsni recap proteklog tjedna i najinteresantnije vijesti iz pop kulture, književnosti, umjetnosti…I ovog puta možete ‘pohvatati’ sve što ste možda propustili, a o čemu se bruji i na društvenim mrežama. Koje su nam to cool vijesti obilježile tjedan, čije nam se pjesme neprestano vrte i kakve to ilustracije želimo unijeti i u svoj dom?

Cool…film

film-I-Care-A-Lot

Oduševio nas je trailer za novi film Rosamund Pike! Sve smo bliže kino premijeri filma ‘I Care A Lot’, a glumica je za ulogu ovog tjedna dobila i nominaciju za Zlatni globus. U pitanju je mračna komedija o ženi, varalici, koja koja za život zarađuje kradeći od starijih osoba kojima je skrbnica. Uz nju, glume i fantastična Dianne West i Peter Dinklage, a sve detalje i datum izlaska filma te trailer, pogledajte ovdje!

Cool…serija

serija-The-Great-Gatsby-film

Početak tjedna uljepšala nam je vijest o novoj mini seriji koja se uskoro počinje snimati. ‘The Great Gatsby’ čitali smo i nekoliko puta, gledali filmsku inačicu, a sad je vrijeme da bezvremenska priča dobije i TV izdanje. Redatelj je otkrio da će to biti nova, modernija verzija kultne priče s raznolikom postavom, a o tome što sve možemo očekivati pisali smo vam s oduševljenjem ovdje.

Cool…knjiga

Kad se nešto dovede u vezu s ‘Gone Girl’, nemoguće je ne obratiti pažnju. Tako je naša knjiga tjedna nedavno postala ‘Girl A’ autorice Abigail Dean. Napeta i prepuna spletki, a istovremeno dirljiva priča tek je izašla prije nekoliko dana i već je skupila poprilično jake i pozitivne recenzije kritičara i publike. Znamo zašto je morate pročitati!

Cool…glazba

boy bendovi NSYNC cover

Ovog tjedna nešto malo drugačije u sferi glazbe! Iako su naši omiljeni domaći umjetnici upravo izbacili izvrsne nove stvari, ovih dana prisjetili smo se kultnih boy bendova uz koje smo odrastali. Zašto smo baš svi u jednom trenutku bili ludi za Backstreet Boysima i NSYNC-om i gdje su danas svi ti glazbenici, pisali smo vam ovdje, a u kratkom nas je roku potpuno preplavila nostalgija!

Cool…art

Mateja Sučević umjetnica je u čije smo se radove i živopisne ilustracije potpuno zaljubili. Njezina bi unikatna umjetnička djela rado objesili na svoj zid kod kuće, a posebice jer ih karakteriziraju šareni uzorci, motivi iz svakodnevice i fashion motivi. Vjerujemo da će i vas jednako osvojiti, pregledajte ih ovdje!

Cool…dizajn

Jedan nas je novi trend bez sumnje osvojio ovih dana i napravio pravi boom u uređenju interijera. uster Blade brenda Georges, odnosno dizajnerice Mylène Scotto, čiji delikatni oblik cvijeta toliko lijepo funkcionira u prostoru da ste ga sigurno već i zamijetili. Neobičan i upečatljiv dizajn čini luster pravim malim remek djelom, a više o njegovim funkcijama i tome kako se najljepše uklapa u prostor, približi smo vam u ovoj priči.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori