CineStar slavi rođendan s ulaznicama od 14 kuna!

CineStar slavi rođendan s
ulaznicama od 14 kuna!

Koliko rođendana ste proslavili odlaskom u kino sa svojim najdražima? Ili išli u kino jer vaš prijatelj ili prijateljica rođendan slavi tako da časti cijelo društvo kino ulaznicama za svima omiljeni film? Odgovor je nebrojeno? E pa vrijeme je za još jednu kino-rođendansku proslavu, no ovaj put slavi se čak četrnaest godina od otvorenja najvećeg i najsuvremenijeg kino lanca u Hrvatskoj – CineStara!

CineStar kina slave 14. rođendan!

Kako i vi i vaši prijatelji volite počastiti prijatelje i svoje bliske, tako to voli i ekipa CineStara. Zbog toga ćete ovom prilikom u utorak 07. studenog moći uživati u najnovijim kino hitovima i to ulaznicama po rođendanskoj cijeni od 14 kuna. Ovakva vesela rođendanska proslava već je postala godišnja tradicija u svih 12 CineStar kina diljem zemlje gdje su na taj dan sva kino sjedala popunjena. Na CineStarov rođendanski dan moći ćete uživati uz najnovije filmske hitove, a naći će se ponešto za različite uzraste i ukuse, od komedije „Božić kod zločestih mama“, psihološkog trilera „Majka!“, biografske drame „Dvorac od stakla“, do horora „Jigsaw“ za one hrabre te za djecu animiranog filma „Moja čudovišna obitelj“, a u ponudi su i mnogi drugi zanimljivi naslovi.

blade runner

Blade Runner

Cijena ulaznice od 14 kuna uključuje sve dodatke poput 3D-a, loveboxa, IMAX-a te VIP sjedala, dok se za 4DX filmove naplaćuje dodatak od 25 kuna na osnovnu cijenu od 14 kuna. Ulaznice je moguće kupiti od 30. listopada u pretprodaji online, putem iCineStar aplikacije i na blagajnama. Više informacija, kao i mogućnost kupnje ulaznica, možete pogledati na blitz-cinestar.hr. Vrijeme je da datum 07. studeni u kalendaru rezervirate za odlazak u kino i dođete proslaviti rođendan svog najdražeg multipleks kina!

Mother

Mother

CineStar_1

Foto: promo

Učitati još
Zatvori