Journal Man: Znamo kada stiže nova “The Walking Dead” mobilna igra

Journal Man: Znamo kada stiže nova “The
Walking Dead” mobilna igra

Ljubitelje serije “The Walking Dead” sigurno će razveseliti vijest da uskoro stiže nova mobilna igra iz The Walking Dead svijeta. Radi se o igri pod nazivom “The Walking Dead: Survivors” koja će na iOS i Android uređajima biti dostupna od 12. travnja.

Nova mobilna igra iz The Walking Dead svijeta

“The Walking Dead: Survivors” je ultimativna survival strategy igra koja će vas uvesti u svijet stripa na temelju kojeg je nastala popularna serija. U igrici preuzimate kontrolu nad svojom grupom preživjelih dok istražujete i borite se kroz razoreni američki krajolik. Putem radija možete pronaći i pozvati druge preživjele da vam se pridruđe, a možda na putu sretnete i legendarne Walking Dead junake poput Ricka, Michonne i Glenna. Naravno, zombiji nisu vaši jedini neprijatelji pa budite spremni i na borbu protiv živih.

Likovi u igri su fokusirani na različite specijalnosti, poput combata ili developmenta, kako bi ojačali naselja koja vi kao igrači stvarate, dok se istovremeno borite protiv svih prijetnji. Opstanak je zagarantiran stvaranjem gradova i dodjeljivanjem različitih zadataka preživjelima dok istovremeno radite na obrani od napada izvan zidina vašeg naselja. Kako bi proširili svoj teritorij i skupili resurse, igrači će morati povremeno izaći iz svojih naselja. Možete se čak i udružiti s drugim igračima kako biste formirali klanove dok se suočavate sa zombijima i Neganom, koji je još jedan antagonist u igri.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori