Journal Man: Svi pričaju o ovom čarobnom prahu za brijanje

Journal Man: Svi pričaju o ovom
čarobnom prahu za brijanje

Uklanjanje dlaka je jedan od najmrskijih rituala kojima pribjegavamo. Svatko tko odluči ukloniti vlastite dlake na tijelu vjerojatno će se složiti s nama. Brijanje traje vječno i uzrokuje previše ogrebotina, posjekotina i uraslih dlačica. Uz to, sve te dlačice će ponovno narasti u roku od nekoliko dana. No, postoje i alternative britvici, a to su kemijski odstranjivači dlačica koji obično dolaze u obliku kreme koju nanesete i ostavite da djeluje nekoliko minuta, a zatim samo obrišete skupa s dlačicama. Prema stručnjacima, ovi odstranjivači dlačica ih pomažu odlomiti kako bi se postigao učinak brijanja. No, u posljednje je vrijeme SoftSheen Carson Magic prah za brijanje postao hit proizvod za rješavanje dlačica.

SoftSheen Carson Magic prah za brijanje je odlična alternativa britvici

U posljednje vrijeme na društvenim mrežama svi pričaju o najboljem i najpristupačnijem kemijskom proizvodu za brijanje, SoftSheen Carson Magic prahu za brijanje. To je bijeli prah kreiran od istih ključnih sastojaka koji se koriste u većini drugih krema za brijanje. No, ključna razlika je u tome što dolazi u formuli praha koju morate pomiješati s vodom kako biste ju aktivirali.

Korištenje se čini prilično jednostavno na temelju uputa koje je proizvod dao. Pomiješa se prah s vodom, nanese na željena područja na licu i ostavi se da djeluje pet do sedam minuta, a zatim ga je potrebno samo obrisati ručnikom. Iako je ovaj proizvod namijenjen samo za korištenje na licu, mnogi ga koriste i na ostatku tijela. Oni tvrde da im koža nikad u životu nije bila toliko glatka. Po svemu sudeći, možete se pozdraviti s uraslim dlačicama i ranicama na licu. Ipak, dermatolozi savjetuju da prvo napravite patch test, pogotovo ako imate prirodno osjetljivu kožu jer bi vam ovaj prah mogao izazvati iritacije.

SoftSheen Carson Magic Fragrant Shaving Powder možete nabaviti ovdje.

Foto: Unsplash, Murphy’s Beauty

Učitati još
Zatvori