Što je za Slavka Sobina najvažnija podrška u danu?

Što je za Slavka Sobina
najvažnija podrška u danu?

Kad nije na nekom europskom filmskom setu ili ne snima na domaćem terenu, Slavko Sobin svaki dan započinje šetnjom prirodom sa svojim psima Bubom i Marom. Trenuci su to u kojima uživaju svi, a Slavku je najvažnije da je tada potpuno opušten i posvećen igri sa svojim ljubimcima. 

“Trenuci s Bubom i Marom najljepši su i najvažniji trenuci u danu i jedan takav početak dana  nosi me kroz sve ostalo što moram raditi. U trenucima kad sam s njima, u  našoj igri i šetnji, bitno mi je da mi je tenisica udobna, a glava opuštena.”, ističe Slavko.  

Jako udobne tenisice koje obožava Slavko Sobin

Upravo takve su Skechers Arch Fit tenisice koje su svijet osvojile svojom jedinstveno dizajniranom podrškom stopalu. Dvadeset godina prikupljanja podataka i više od 120.000 skeniranih stopala, pomogli su ortopedima da kreiraju unutrašnjost ovih tenisica. Tenisica se oblikuje točno prema stopalima, smanjuje opterećenje i idealno raspoređuje distribuciju težine, a ono što je najposebnije podrška je vama i vašim svakodnevnim aktivnostima! 

Slavku su najveća podrška u životu Buba i Mara, a Skechers Arch fit tenisice omogućavaju mu nesmetano uživanje u njihovu društvu.  

Bez obzira na godišnja doba, modne trendove i novitete ono što je uvijek u modi jest dobra, kvalitetna i udobna obuća, a ako je uz sve to još i cool, nema nikakva razloga za izuti se iz nje! 

Skechers je američki brend  koji je osvojio svijet, a tajna njihova uspjeha krije se prvenstveno u nevjerojatnoj udobnosti, a potom i u vrhunskoj kvaliteti. Svojim modelima, uz kvalitetu, dodijelili su i vrlo moderan i trendi izgled i tako postali jedan od najpoželjnijih brendova za djecu i odrasle.  

Svi modeli Skechers Arch fit tenisica dostupni su u Skechers trgovinama te u online trgovinama Skechers partnera, a u shopping centru Z, u Zagrebu možete naći ekskluzivnu Skechers trgovinu koja prvi puta u Hrvatskoj nudi i Skechers tekstil. Uživaj u Skechers total look-u namijenjenom prvenstveno komforu i udobnosti.

Za više informacija zapratite Skechers Facebook i Instagram stranicu. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori