Journal Man: Srpski brend odjeće koji ima neodoljivu estetiku
Journal Man: Srpski brend odjeće koji ima neodoljivu estetiku

Journal Man: Srpski brend odjeće koji
ima neodoljivu estetiku

Brend iza kojeg stoje Vladimir Gašić i Andrea Pavlović napravljen je u nedostatku basic streetweara u Srbiji i baziran je na opuštenim krojevima, a ne na aplikacijama ili grafičkim printovima. Ovaj dvojac proživljava modu na jedan svojstven način u kojoj se kreativnost ne završava novom kolekcijom, već iznova počinje bojom, životom i fotografijom. Sized2 zamišljen je kao unisex brend koji odgovara svima i dolazi u 2 veličine: Size 1 i Size 2. Otuda i ime ‘Sized2’.

Ono što Sized2 posebno izdvaja je posvećenost neodoljivim nijansama. Poneki njihovi modeli rekordno se rasprodaju upravo zahvaljujući boji. Paleta boja pogodna je za sve one koji njeguju jednostavan stil, a većinom prevladavaju latte, brownie, vanilla, nardo gray, sky, crna i bijela te najnovija lemon cheesecake.

Svaki materijal je lightweight kako bi bio ugodan za sezonu proljeće/ljeto dok i dalje zadržava prepoznatljiv oversized moment na koji su ljudi navikli. Od noviteta koji će nam zagolicati modnu maštu izdvajaju se kratke hlače, basic majice kratkih rukava i najnoviji model ‘Muscle T-Shirt’ od najfinijeg pamuka. Pored njihovih uobičajenih trenirki, ovoga puta kratke hlače definitivno će biti apsolutni hit.

Trenirka je svoje mjesto pronašla ne samo u svakom ormaru, već i u svakoj kolekciji. Savršena su uniforma za neopterećeni odlazak u grad i rekreaciju. One s potpisom brenda Sized2 obožavaju baš svi, a mi znamo da se iz njih nećemo skidati ove ljetne sezone. Svi modeli mogu se naručiti putem službenog Instagram profila.

Učitati još
Zatvori