Robbie Williams kakvog još nismo vidjeli. Ovo su najšokantnije stvari iz njegove dokumentarne serije
Robbie Williams kakvog još nismo vidjeli. Ovo su najšokantnije stvari iz njegove dokumentarne serije

Robbie Williams kakvog još nismo vidjeli. Ovo su najšokantnije stvari iz njegove dokumentarne serije

Robbie Williamsa ne treba previše predstavljati. Jedan je od najuspješnijih britanskih glazbenika ikad, a svoju karijeru započeo je 90-ih godina u boybandu Take That. Nakon izlaska iz benda bacio se u solo vode s hitovima poput Let Me Entertain You, Angels i Feel. Medijske stupce nije punio samo svojim talentom, nego i borbom s ovisnošću i ostalim skandalima. Da je Robbie intrigantna osoba, shvatio je i Netflix koji je prošli mjesec najavio dokumentarnu seriju o njegovom životu.

Serija Robbie Williams već tjedan dana jedan je od najgledanijih naslova na Netflixu u Hrvatskoj.

Robbie Williams

Serija se podudara s 25. godišnjicom njegove solo karijere, a prati uspone i padove te medijsko zlostavljanje koje je trpio. Podsjeća i na megapopularni dokumentarac o Beckhamu kojeg smo isto dobili prošli mjesec. Netflix je seriju najavljivao kao surovu, iskrenu i brutalno realnu i nisu lagali. Također su najavljivali i kako ćemo serijom biti šokirani, zgroženi, iznenađeni, zainteresirani i uzbuđeni. Robbie Williams se sastoji od stotina arhivskih i nikad viđenih snimki, ali i stripped down intervjua samog Robbieja koji priča o svojim usponima i padovima.

Robbie Williams

Najšokantnije stvari u dokumentarnoj seriji

Serija je otkrila nekoliko šokantnih stvari koje dosad nismo znali o Robbieju. Jedna od stvari o kojima se najviše i priča jest da je otpočetka Take Thata bio ljubomoran na Garyja Barlowa, jednog od članova boybanda. Robbie je otkrio kako je osjećao veliku ljubomoru prema Garyju jer je osjećao da je menadžment benda bio podređen samo njemu i da je on zapravo bio glavna zvijezda.

Još jedna šokantna stvar tiče se njegove veze s Geri Halliwell, članicom Spice Girlsa. Bili su u vezi godinu dana, a zbog ogromne popularnosti obje osobe, paparazzi su ih opsjedali. Robbie je postao paranoičan i sumnjao da je Geri ta koja zove paparazzije zbog čega je odlučio prekinuti vezu. Sad kad gledam, mislim da to uopće nije istina, no u to vrijeme sam stvarno vjerovao, rekao je Robbie u dokumentarcu.

Robbie Williams

Ono s čime se Robbie najviše borio bila je ovisnost o raznim drogama. Ovisnost je razlog zašto je napustio Take That, a 1996. nakon turneje postao je ovisan i o propisanim lijekovima poput OxyContina i Adderalla. Otkrio je i kako je u vrijeme kada je upoznao sadašnju suprugu, američku glumicu Aydu Field, spavao sa svojom dilericom. Robbie je naposljetku otišao na rehabilitaciju, otrijeznio se i vratio Aydi s kojom je još uvijek u braku.

Robbie Williams

Reakcije publike

Fanovi pjevača, ali i oni koji nisu bili toliko upoznati s njime, oduševljeni su serijom. Hvale pjevača što je ogolio svoju kožu i iskreno progovorio o svom mentalnom zdravlju, borbi s ovisnosti, svojim demonima i usponima i padovima u karijeri. Dok većina zvijezda koji se bore s onime s čime se Robbie borio, završi tragično, Robbie pak ima sretan kraj i lijepo je vidjeti da je na dobrom i sretnom putu. Dokumentarna serija je dirljiva priča o nevjerojatnoj zvijezdi, iskrenoj osobi i odličnom pjevaču i zabavljaču.

Režirao ju je Joe Perlman koji je zaslužan i za dokumentarac o škotskom glazbeniku Lewisu Capaldiju koji je ranije ove godine stigao na Netflix, a producirao ga je čovjek iza Oscarom nagrađivanog dokumentarca Amy, o glazbenici Amy Winehouse.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori