Našli smo novi muški šampon koji sprječava ispadanje kose i potiče njezin rast
Našli smo novi muški šampon koji sprječava ispadanje kose i potiče njezin rast

Našli smo novi muški šampon koji sprječava ispadanje kose i potiče njezin rast

Novi energizirajući šampon za snažnu i zdravu mušku kosu švicarskog brenda za njegu kose Revalid®, stigao je u hrvatske ljekarne. Snažni šampon za muškarce pojačane je formule, a bori se protiv gubitka kose i potiče njezin rast već u jednom koraku.

Osnova guste i lijepe kose

Zdravo vlasište i korijen kose osnova su za zdravu kosu. Kosa je stalno izložena nepovoljnim uvjetima iz okoliša, kao i stresu iz organizma pa ju je zato važno zaštititi i podržati u samom korijenu. Novi Revalid ® muški šampon Energizing Shampoo za snažnu i zdravu mušku kosu pruža novu energiju folikulima vlasi.

Novi muški šampon za snažnu kosu inovativna je kombinacija dvaju moćnih aktivnih sastojaka: SantEnergyTM i Redensyl®. Ovi aktivni sastojci prirodno i učinkovito stimuliraju i osnažuju folikule vlasi, štiteći ih od oksidativnog stresa, a usto jačaju kosu i potiču njezin rast. Obogaćena formula s dodatkom ekstrakta cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i vlaži suho vlasište i kosu te jača samu strukturu kose.

revalid muški šampon

SantEnergyTM za dvostruko djelovanje

Aktivni sastojak SantEnergyTM je ekstrakt dobiven iz lišća ljekovite biljke Yerba Santa, čiji naziv znači sveta biljka. Ovaj ekstrakt ima dvostruki učinak: moćno antioksidativno djelovanje i osnažujuće, stimulativno djelovanje usporedivo s onim čistog kofeina. SantEnergyTM optimalno štiti folikule vlasi od unutarnjih i vanjskih oštećenja te odgađa njihovo prerano starenje, dok istodobno potiče rast kose pa ona postaje gušća.

Redensyl® za snažan rast kose

Redensyl® je patentirani aktivni sastojak koji se sastoji od dviju molekula izoliranih iz stabla ariša i lišća zelenog čaja. Dokazano osnažuje folikule vlasi te istovremeno potiče metabolizam i aktivira podjelu matičnih stanica folikula vlasi. Time ne samo da potiče rast kose, već istovremeno smanjuje njezino ispadanje.

Potpuna njega kose za žene i muškarce

Cijenjeni švicarski brend za cjelovitu njegu kose Revalid® prisutan je na hrvatskom tržištu s paletom drugih proizvoda koji brinu o ljepoti i zdravlju kose izvana i iznutra. Ovi visokokvalitetni pripravci namijenjeni su ženama i muškarcima koji traže jednostavno, ali učinkovito rješenje za poticanje rasta kose. Svi proizvodi brenda Revalid® ne sadrže silikone, parabene ni sulfate.

revalid muški šampon

Revalid® serum za rast kose sjajno se slaže s Revalid® stimulirajućim ili energizirajućim šamponom, a vitamini i minerali u Revalid® kapsulama podržavaju zdravlje kose iznutra i savršeno nadopunjuju njegu kose. Sinergijski učinak ova tri proizvoda snažno potiče rast kose.

O brendu REVALID®

Revalid® je razvijen 1992. godine u Švicarskoj i specijaliziran je za proizvode za njegu kose i protiv ispadanja kose. Posvećen je zdravoj, lijepoj i snažnoj kosi. Visokokvalitetne proizvode Revalid® razvili su švicarski stručnjaci koji i dalje neumorno rade na razvoju proizvoda koji rješavaju probleme s kosom u korijenu i vraćaju kosi prirodnu ljepotu. Kozmetički proizvodi dermatološki su ispitani i proizvedeni u Švicarskoj. Za više informacija posjetite www.revalid.hr.

revalid muški šampon

O tvrtki Ewopharma

Ewopharma AG, sa sjedištem u Švicarskoj (Schaffhausen) je farmaceutska marketinška tvrtka usmjerena na srednjoistočnu Europu i Švicarsku. S više od 60 godina prisutnosti u regiji, Ewopharma ima bogato znanje o tim tržištima i uživa ugled u tom području. Tvrtka razvija i provodi uspješne strategije za uvođenje lijekova i bezreceptnih proizvoda na tržište. www.ewopharma.hr

FOTO: PR, iStock

Učitati još
Zatvori