U Hrvatsku je stigao sveobuhvatni tretman za poticanje rasta kose

U Hrvatsku je stigao sveobuhvatni
tretman za poticanje rasta kose

Ovo proljeće na police hrvatskih ljekarni stiže dugoočekivani švicarski brend za cjelovitu njegu kose Revalid®. Okosnica brenda su proizvodi koji brinu o ljepoti i zdravlju kose izvana i iznutra. Oni su namijenjeni ženama i muškarcima koji traže jednostavno, ali učinkovito rješenje za poticanje rasta kose. Ewopharma kontinuirano poboljšava Revalid® kao sveobuhvatan sustav za njegu kose od 1992. godine. Tako će po prvi put u Hrvatskoj biti dostupan znanstveno ispitani i nagrađivani aktivni sastojak Redensyl®. On daje vidljive rezultate i osigurava da vaša kosa zablista u svoj svojoj ljepoti. Na predstavljanju nove linije u Kaptol Boutique Cinema & Baru, okupila se stručna javnost uz predstavnike medija i brojne osobe iz javnog života. Za dobru atmosferu na druženju zaslužan je bio omiljeni hrvatski glazbenik Matija Cvek.

Nepobjedivo trojstvo u borbi protiv gubitka kose

Gubitak kose danas predstavlja velik problem i kod žena i kod muškaraca. Ono uvelike ovisi o genetici, nedovoljnom unosu vitamina, minerala i hranjivih tvari koje su potrebne kako bi ona rasla bujna i zdrava. No, ovisi i o tome ako pogrešno tretirate kosu ili ju izlažete velikom stresu. Često, ne razmišljajući, posežemo za raznim kemijskim i mehaničkim tretmanima za kosu koji mogu na nju ostaviti nepoželjne posljedice. Čak i sam stres i užurbani način života ovdje igraju veliku ulogu. U posljednje vrijeme se sve više spominje i učestao problem ispadanja i prorjeđivanja kose kao posljedica preboljenog COVID-19. Što učiniti? Važno je, naravno, uočiti problem na vrijeme te uravnotežiti prehranu i osigurati dovoljan unos važnih vitamina za kosu i kožu. Zatim, čak i kada je stanje već narušeno, treba krenuti u rješavanje problema pravilnim izborom preparata za njegu iznutra i izvana. 

 “Važno je na početku dijagnosticirati uzrok i problem zbog kojeg kosa počinje ispadati. Zatim se kreće u rješavanje istog. U tom koraku jednako je važna njega iznutra i izvana. Kada govorimo o androgenetskoj alopeciji uzroci mogu biti brojni, od genetskih čimbenika do faktora u okolišu, a ona jednako pogađa žene i muškarce, ali u različitim životnim razdobljima. Zato je važno na vrijeme početi brinuti o svojoj kosi i njegovati ju na pravi način”, izjavila je dr. sc. Željana Bolanča, dr. med.

“Prateći potrebe brojnih žena kao i muškaraca koji imaju poteškoće s ispadanjem kose, tvrtka Ewopharma ponudila je vlastito rješenje predstavivši novu liniju proizvoda za cjelovitu njegu kose, REVALID, razvijenu u Švicarskoj. Ewopharma temelji razvoj REVALID linije proizvoda za njegu kose na znanstvenim spoznajama koje su omogućile dostupnost učinkovitog rješenja u borbi s ispadanjem kose i poticanju njenog rasta djelovanjem iznutra i izvana. Stoga su REVALID specijalizirani proizvodi preporučeni od strane stručnjaka i dermatologa te su dostupni samo u ljekarnama”, izjavila je Jasna Mijalić, dr. med, direktorica tvrtke Ewopharma Hrvatska.

Revalid® serum za rast kose

Revalid® serum za rast kose sadrži inovativni aktivni sastojak Redensyl® koji se često naziva “promotor rasta kose”. Redensyl® se sastoji od dvije patentirane molekule dobivene iz lišća ariša i zelenog čaja te poznatih tvari koje podržavaju i obnavljaju folikule vlasi. Ima ciljani učinak na matične stanice folikula dlake i pospješuje metabolizam stanica koje proizvode keratin (građevinski element naše kose). Rezultat je do 28.000 novih vlasi nakon 3 mjeseca redovite upotrebe.* Dodan je i ekstrakt pelina iz švicarskih Alpa, koji sadrži antioksidativna eterična ulja koja nadopunjuju osnažujući učinak Redensyl® formule. Dodane aminokiseline i pantenol (vitamin B5) hidratiziraju kosu i suho vlasište te potiču regeneraciju stanica kože tjemena.

* U kontroliranom istraživanju pod nadzorom iskusnih dermatologa, polovica od 26 ćelavih muškaraca (3-4 stupnja) u dobi od 18 do 70 godina koristila je 3% Redensyl® formulu.

Revalid® stimulirajući šampon

Revalid® stimulirajući šampon također sadrži Redensyl®, ekstrakt pelina iz Švicarske i pantenol koji dodatno pomažu u nježnom čišćenju, hidrataciji i jačanju strukture kose. Revalid® stimulirajući šampon pruža najbolju njegu i ujedno priprema vašu kosu za daljnji tretman protiv ispadanja kose s Revalid® serumom za rast kose. Bez parabena, sulfata i silikona.

Revalid® kapsule za kosu

Vitamini i minerali u Revalid® kapsulama podržavaju zdravlje kose iznutra. Oni savršeno nadopunjuju njegu s Revalid® stimulirajućim šamponom i Revalid® serumom za rast kose. Više od 25 godina švicarske stručnosti uloženo je u razvoj ovog proizvoda. Potpuno nova formula sadrži pomno odabrane vitamine (biotin, B1, B6, D3), minerale (cink, bakar, željezo), aminokiseline i biljne ekstrakte koji pomažu u održavanju zdrave kose. Najbolji učinci se mogu očekivati ​​kada se koriste s Revalid® serumom za rast kose i Revalid® stimulirajućim šamponom. Tako će vaša kosa doista biti potpuno nahranjena izvana i iznutra!

O brendu Revalid®

Revalid® je razvijen 1992. godine u Švicarskoj kako bi pružio sveobuhvatnu njegu kose i tretmane za rast kose. Visokokvalitetne Revalid® proizvode kreirali su stručnjaci kako bi kosa bila zdravija i jača. Uz to, formulirani su posebno kako bi kosi pružili svu potrebnu njegu. Svi proizvodi su dermatološki ispitani. Više informacija o proizvoda možete naći na web stranici i Instagram profilu brenda.

O tvrtki Ewopharma

Ewopharma AG je švicarska farmaceutska tvrtka sa 60-godišnjom tradicijom i iskustvom u stavljanju lijekova i bezreceptnih proizvoda na farmaceutska tržišta srednje i istočne Europe. Tvrtka pokriva sve aspekte pristupa tržištu i marketinga farmaceutskih proizvoda te proizvoda za zdravlje potrošača. Više na www.ewopharma.hr.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori