Kako su ukrasili svoje tijelo? 10 poznatih muškaraca i njihove tetovaže
Kako su ukrasili svoje tijelo? 10 poznatih muškaraca i njihove tetovaže

Kako su ukrasili svoje tijelo? 10 poznatih
muškaraca i njihove tetovaže

Sviđaju vam se tetovaže i željeli biste svoje tijelo ukrasiti jednom (ili s više njih). Ipak, možda ste u dvojbi tetovirati se ili ne. Normalno je da se predomišljate jer je tetovaža nešto što će trajno ostati na vašem tijelu. Iako su tetovaže danas postale sasvim uobičajene, učiniti to prvi put nije svima laka odluka.

10 inspiracija

Prva nedoumica najčešće jest što tetovirati. Ako ste neodlučni, za početak napravite neku diskretniju tetovažu na dijelu koji ćete moći, ovisno o prilici, prekriti ili pokazati. Ali najvažnije jest da ona za vas ima neko značenje. Ako tragate za savršenim dizajnom, uvijek možete provjeriti što vaše omiljene slavne osobe imaju tetovirano. Budimo iskreni, neke slavne osobe imaju izniman ukus kada su u pitanju dizajni tetovaža. Osim toga, njihove tetovaže rade neki od najboljih tattoo umjetnika na svijetu, stoga su većina njihovih tetovaža prava remek-djela.

Ovisno o vašim preferencijama, dizajn tetovaže može biti kakav god želite. Kako bismo vam pomogli u potrazi, izdvojili smo 10 poznatih muških osoba iz svijeta filma, glazbe, ali i nogometaše – čije su tetovaže njihov zaštitni znak.

Jason Momooa

Glumac Jason Momoa proslavio se ulogom Khala Droga u popularnoj seriji “Game of Thrones”, a poznat je i kao strastveni ljubitelj tetovaža.

Harry Styles

Njegove tetovaže i način na koji ih nosi jednostavno odgovaraju njegovom stilu i osobnosti. Harry ima više od 50 tetovaža, a najčešće sadrže osobni dizajn, ali i glazbene reference – što bi se i očekivalo od glazbenika.

Justin Bieber

Ovaj poznati Kanađanin na glazbenu je scenu stupio vrlo mlad i stekao veliku slavu. Voljeli ga ili ne, sigurno znate koju od njegovih pjesama. Poznat po svom specifičnom stilu, često puni stranice tabloida. Osim stila, ovaj mladi pjevač poznat je i po ljubavi prema tetovažama. Prema nekim izvorima, pjevač ima preko 70 tetovaža.

Justin Bieber, tetovaže_profimedia

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly definitivno je jedan od najkontroverznijih muških javnih osoba i sigurno se ne boji tinte. Baš kao i Travis Berker, MGK je također prekriven tetovažama, gotovo u potpunosti. Većina njegovih tetovaža ima manji dizajn, ali postoje i neke velike tetovaže sa simbolikom, brojevima, citatima i figurama.

Shawn Mendes

Shawn Mendes je školski primjer kako odrasti i izgraditi sebe i svoj stil pred očima javnosti. Nije poznat po nekim ekscesima ili ispadima tako da je primjereno prozvati ga ‘dobrim dečkom’ glazbene scene. Iako zvuči odlično i sviđa nam se smjer u kojem je krenuo, on je ujedno i jedna od naših omiljenih street style inspiracija. Uvijek pažljivo stiliziran, pazi na svaki detalj, a tako i na tetovaže koje krase njegovo tijelo.

Glavna sporedna stvar na svijetu – nogomet

Svjetska nogometna prvenstva pod povećalo uvijek stavljaju nogometne reprezentacije i igrače. Raspravlja se o trenerima, ekipama i taktikama, ali zanimljivo da javnost uvijek privuku i brojne tetovaže nogometaša.

David Beckham

Nogometaši su između ostalog poznati su po svojim tetovažama. Gotovo svaki nogometaš ima barem nekoliko tetovaža. Međutim, Davida Beckhama definitivno zna kako ukrasiti tijelo. Poznato je da ima više od 60 tetovaža, a sve su povezane u složena umjetnička djela. Čini se da su sve njegove tetovaže povezane i ujednačene.

David-Beckham-tetovaze_profimedia-scaled.

Zlatan Ibrahimović

I u petom desetljeću još uvijek igra na visokoj razini i vrlo je važan igrač AC Milana. Poznato je da Ibrahimović ima dosta tetovaža po svom tijelu, pa njima često privlači pažnju.

Lionel Messi

Messi ima sve svoje velike strasti oslikane na tijelu. Od svoje obitelji do gradova u kojima je rođen ili odrastao pa sve do nogometnih simbola poput lopte ili broja 10.

Sergio Ramos

Španjolski nogometaš i reprezentativac koji trenutno igra u Real Madridu ljubitelj je body arta. Dokaz tome je i velik broj tetovaža.

Međutim, možda je najzanimljivija tetovaža Sergio Ramos ona na prstima lijeve ruke, koja ima osobno značenje. Niz brojeva koji su obilježili njegov život tetovirani su u crvenoj boji.

Antoine Griezmann

Antonie Griezmann, poznat je po svom nogometnom talentu. Naime, s 25 godina mnoge je svoje snove već ostvario. Zvijezda je francuske reprezentacije, a već je i pokazao zašto je jedan od velikih zvijezda u svijetu nogometa. Međutim, njegove tetovaže teško je ne primijetiti.

Foto: Pexels, Instagram (@justinbieber), Profimedia

Učitati još
Zatvori