Journal man: najbolji pokloni za muškarce

Journal man: najbolji pokloni za muškarce

S blagdanima iza ugla, mnogi su se već bacili u potragu za savršenim poklonima za svoju voljenu. Kao i svake godine, javljaju se iste nedoumice oko odabira originalnog dara koji će biti efikasan, ali i koristan. Ovo se posebno odnosi na muški dio populacije koji praktičnost stavlja ispred svega. Pokloni za muškarce, ženama nisu nimalo lak zadatak kada krenu u obilaženje shopping centara.  Iako se svaki muškarac stilom života i modnim izričajem razlikuje, s ovim komadima darivanje je ‘igra na sigurno’. No ipak, razmislite o tome da svakom poklonu dodate dašak osobnosti i personalizirate ga graviranjem ili prigodnom porukom.

Stylish pokloni za muškarce

Neki od poklona koji gotovo uvijek ‘prođu’ zasigurno su topli odjevni komadi poput šalova, pletiva i kućnih papuča. Zimska njega kože i brade, za one koji ju imaju, sastavni je dio dnevne rutine kako bi uvijek bili lijepi i njegovani, stoga se kozmetika ili dobar parfem nameću kao logičan odabir. Za putovanja u snježne krajeve, koja mnogi planiraju baš u zimskoj sezoni, nezaobilazne čizme i kožne tenisice odličan su poklon. Kako bi kratka putovanja poput road tripa za vikend protekla u stylish tonu, s ručnim torbama za svega nekoliko stvarčica garderobe i kutijom za satove nećete pogriješiti. Moderan muškarac osim odijevanja, vodi i određen životni stil. Razveselite svog muškarca odličnom knjigom i personaliziranom dekom koja će se sigurno naći na listi najboljih poklona koje je ikada primio. Pokloni za muškarce koji će razveseliti čak i one najzahtjevnije, čekaju vas u nastavku.

Ideje za darivanje

Kedma Men Balzam poslije brijanja

Foto: Instagram, Kedma, Amazon, Mango, Fossil, Mijmoj design, Apple, Uncommon goods, Kiehl’s, ShoeBeDo, Shooster, Douglas, Osaka, Silodrome, Croata, Rapport London, Eyerim, Gifts, Neiman Marcus, ZAKS, KARLA, Douglas

Učitati još
Zatvori