Journal Man: sve nijanse plave boje za elegantne ljetne outfite

Journal Man: sve nijanse plave boje za
elegantne ljetne outfite

@jonye

Kada je riječ o modi, boje nose značajnu težinu. Tijekom vremena i tijekom godišnjih doba, boje i uzorci se pažljivo analiziraju i ažuriraju. Stoga je sada pravo vrijeme za otkrivanje palete boja koje su privukle pažnju ljubitelja mode i modnih znalaca i koje su oslikale dijelove kolekcija muške odjeće za ljetnu sezonu.

Plava je iz sezone u sezonu top boja nezaobilazna za mušku garderobu. A tijekom ljetnih mjeseci kada se mnogo vremena provodi u blizini vode, pogotovo uz morsku obalu, plava je savršen izbor uz koji nikada ne možete pogriješiti i koji će se skladno uklopiti u ljetnu seriju fotografija.

Vječna plava – zaštitni znak muževnog stila

Vječna plava klasična je nijansa koja je postala zaštitnim znakom muževnosti i profinjenog modnog izričaja stiliziranih muškaraca.

Plava u sebi sadrži retro estetiku pedesetih i šezdesetih godina, kada je došlo do bezbrižnog osjećaja prema modi.

Plava se savršeno uklapa kako u formalnu, tako i u ležernu odjeću s cvijećem, egzotičnim biljkama, točkama i mješavinom raznobojnih pruga. Sve to možete unijeti u svoj ljetni stil naglašen plavim nijansama.

Traper, lan ili pamuk – sve pristaje plavoj boji

Bilo da je riječ o plavom traperu od kojega su posebno privlačne ležerne košulje ili pamučnim i lanenim izdanjima okupanih plavim tonovima, ova boja je pravo osvježenje za vaš look namijenjen toplim danima.

Čak i odijela te blejzeri za svečane prilike u plavoj boji, bit će izvrstan izbor ukoliko se želite istaknuti i napraviti pomak od uobičajenih crnih, bež ili sivih svečanih varijanti.

Zavirili smo u fotografije omiljenih modnih blogera i izvojili naše ljetne favorite u plavim nijansama s njihovih Instagram profila. Pronađite i vi inspiraciju u fotografijama koje slijede.

@jonye
@iamgalla
@iamgalla
@iamgalla
@shaunbirley

@shaunbirley
@shaunbirley

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori