Osebujne modne kombinacije ‘Internet daddyja’ Pedra Pascala
Osebujne modne kombinacije ‘Internet daddyja’ Pedra Pascala

Osebujne modne kombinacije ‘Internet
daddyja’ Pedra Pascala

Američki glumac čileanskog porekla posljednjih mjeseci postao je ultimativni man crush, a svi su izgledi da će to i ostati još neko vrijeme. Pedro Pascal, naime, ne izostaje s našeg feeda, bilo da se govori o njegovim ulogama, memovima ili odjevnim kombinacijama. O njegovom posljednjem projektu, seriji The Last of Us, već smo pisali, a sada je pravi trenutak da se posvetimo i njegovim osebujnim odjevnim kombinacijama.

Modni izbori koje Pedro i njegovi stilisti, Fabio Immediato i Julie Ragolia, čine prilikom svakog glumčevog pojavljivanja na crvenom tepihu i te kako su vrijedni naše pažnje.

I’m your daddy.

Kao (samo)prozvani Internet daddy, Pedro je postao svojevrsna opsesija čak i onih koji njegove projekte ne poznaju. Svojim stilom dodatno utemeljuje ovu reputaciju, koju – najiskrenije – ne bismo ni znali kako da opišemo. Jednostavno rečeno, on je Cool, s velikim c. To komunicira i kroz modne komade koje nosi. Razigrani spojevi jarkih boja, retro krojevi i raznorazni uzorci česta su pojava u Pedrovom garderoberu, barem onom za crveni tepih. Često ćemo ga vidjeti u kreacijama mađarskog brenda Nanushka – slično kao kolega iz naše stylebook rubrike, Lewis Hamilton. Dakle, želite da budete cool = nosite Nanushka.

Osim toga, Pedra možemo vidjeti u poznatim dizajnerskim imenima, kao što su Gucci, Prada i Valentino. Ipak, kako bi održao svoj status lowkey modne ikone, Pedro je često u komadima manjih brendova, poput Bode, Officine Générale ili Isa Boulder.

nanushka proleće 2023.
OFFICINE GENERALE proleće 2023.
gucci x harry styles "ha ha ha" kolekcija
acne studios proleće 2023.
valentino

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori