Stigla je nova L’Occitane kolekcija parfema za muškarce

Stigla je nova L’Occitane
kolekcija parfema za muškarce

Miris je osjetilo koje se prvo razvija kod čovjeka. Mirisi nam dugo ostaju u pamćenju, izazivaju emocije, utječu na raspoloženje, podsjećaju na prošle trenutke ili osobe, a u najvećem broju slučajeva upravo je mirisima izazvan déjà-vu. Čovjek može zapamtiti i prepoznati čak do 50.000 mirisa – ugodni kod žena izazivaju osjećaj sreće, a kod muškaraca uzbuđenje. Naš prepoznatljivi tjelesni miris je toliko jak identifikacijski faktor da bi nas naše voljene osobe mogle prepoznati čak i u odsustvu nekih drugih osjetila, kao što je npr. vid. Ovo su samo neki od razloga zašto je važno odabrati najbolji miris za sebe. On probuđuje našu istinsku osobnost i naglašava karakteristike koje drugi oko nas toliko vole. Neka vas pamte po mirisu uz najnovije L’Occitane parfeme.

U samoj srži muževnosti L’Occitane parfema

L’Occitane je uoči ovogodišnjeg Valentinova odlučio predstaviti novu kolekciju do sada neviđenih mirisa. Prepoznatljivi i dugotrajni parfemi za muškarce nadahnuti su čovjekom i detaljima L’Occitaneove baštine. Kao što je L’Occitane uvijek vjeran svojim korijenima i ovaj put svaki od tri mirisa čini spoj prirodnih sastojaka iz Francuske. Svakim prirodnim sastojkom i svakom mirisnom notom, novi neodoljivi mirisi povezani su s načelima L’Occitaneova brenda kao i njegovom bogatom poviješću.

Eau de Parfum Home Karité Corsé je topli, gurmansko-senzualni miris. On predstavlja istinitu priču o susretu Oliviera Baussana, osnivača L’Occitanea, i žena iz Burkine Faso koje uzgajaju oraščiće karitea. Topli miris prženog karite badema, zagrijan je pod suhim afričkim suncem, a u kombinaciji s jantarnim prirodnim dodirom francuske muškatne kadulje i toplom, senzualnom notom mediteranskog irisa donosi kombinaciju koju nikad ne biste očekivali.

Eau de Parfum Home Olivier Ondé je sofisticirani miris svježih zemljanih nota. On predstavlja odu maslinama iz Provanse – omiljenom povijesnom L’Occitane sastojku. Okrepljujući miris stoljetnog polja maslina nakon kiše, u kombinaciji sa zelenim aspektom francuske ljubičice i notom mentola mediteranskog eukaliptusa, ostavlja zemljani i prirodni miris u kojeg će se zaljubiti svaki muškarac koji voli prirodu.

Eau de Parfum Home Bois Flotté jedan je od onih mirisa koji osvaja na prvu i ostaje u pamćenju zauvijek. Svježe i aromatične arome donose jednostavnost užitka, a slave L’Occitaneovu posvećenost očuvanju oceana, mora i kopna. Ovaj miris savršeno ujedinjuje svježe, mineralne note rijeka i oceana, s ružmarinom iz Francuske, te drvenastim začinskim notama sa suptilnim dodirom lavande i crvenih algi.

Mirisi koji u nama izazivaju emocije

Tri nova mirisa nude savršen izbor za idealni poklon za Valentinovo jer će naglasiti čistu muževnu esenciju njegovog karaktera. Uz novu parfemsku kolekciju, u L’Occitane trgovinama potražite i ostale proizvode za muškarce. Tu su prirodni dezodoransi, njegujući balzami poslije brijanja te praktični gelovi za tuširanje u setovima po promotivnoj cijeni. Osigurajte idealan poklon za najposebnije Valentinovo.

Više o novim mirisima i promotivnim setovima potražite na www.loccitane.hr kao i na službenim L’Occitane društvenim profilima – Facebooku i Instagramu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori