Journal Man: Isprobajte viralni ‘No Beard’ izazov i šokirajte sve oko sebe

Journal Man: Isprobajte viralni ‘No Beard’ izazov i šokirajte sve oko sebe

'No Beard' izazov

Ako ste među onima koji već toliko dugo njeguju bradati look da se više ni ne sjećate kako ste izgledali bez brade, najnoviji viralni TikTok izazov je kao stvoren za vas. Snapchatov ‘No Beard’ filter postao je viralan na društvenim mrežama jer vrlo realno može izbrisati svačiju bradu. To uzrokuje šok i nevjericu kod svih muškaraca s bradom i njihovih bližnjih.

Neki od videa otkrivanja lica bez brade koje možete vidjeti na društvenim mrežama su urnebesno smiješni. Žene diljem svijeta iznenađuju svoje bradate polovice s filterom koji unaprijed postave na mobitelu i pozovu ih u kadar. Potom ih objavljuju s opisima poput: “Molim te, nemoj se nikada obrijati“, ili: “Ne isprobavajte ‘No Beard’ filter na svom partneru!”. S druge strane, tu su i muškarci koji podvaljuju svojim partnericama fotografije sebe bez brade koje su samo screenshotali na svom pametnom telefonu. Otkrivaju im svoje glatko lice govoreći stvari poput: “Dušo, obrijao sam se!“.

Izazovite šok i smijeh kod bližnjih bez da zaista obrijete bradu

'No Beard' izazov

Izazov već ima više od 167 milijuna pregleda i još uvijek raste. Ako se pitate kako sudjelovati u #nobeardchallenge, sve što morate napraviti je ući u Snapchat aplikaciju, staviti na selfie način rada, odabrati opciju za biranje filtera, zatim potražiti ‘No Beard’ filter. Uslikajte fotografiju ili snimite videozapis, spremite ga u mobitel i objavite na TikTok, Instagram ili Facebook. Da iznenađenje bude još veće, možete i držati ruku preko lica kako se filter ne bi odmah aktivirao.

Čak i ako niste aktivni korisnik Snapchata, ovaj filter je vrijedan preuzimanja aplikacije. Sudeći po nekim od reakcija, pogotovo ako već neko vrijeme nosite bradu, pripremite se za šok. S druge strane možda je ovaj izazov dobar podsjetnik na to da se trebate bolje brinuti za svoju bradu i njegovati ju najboljim proizvodima. U nastavku možete vidjeti kako izgleda ‘No Beard’ izazov.

@travis3259

making my wife mad by shaving the little bit of hair I have, but not really #nobeard #nobeardfilter #snapchat

♬ original sound – Travis
@melissametrano

OMG!! 😱😱😱 I really exposed him with this filter 😂😩 #coupleschallenge #nobeardfilter #exposed IB: @lovesoreal

♬ original sound – Melissa Metrano
@omayazein

OMG I CAN’T UNSEE THIS 😭😂 Inspo @lovesoreal 🙌 #nobeardfilter #exposed #prank #prankwars #couplecomedy #beard #nobeardchallenge @officialbigmoe

♬ original sound – Omayazein

Foto: Pexels, TikTok

Učitati još
Zatvori