3 u 1 gel za tuširanje s uljem konoplje savršen je izbor za svakog muškarca
3 u 1 gel za tuširanje s uljem konoplje savršen je izbor za svakog muškarca

3 u 1 gel za tuširanje s uljem konoplje
savršen je izbor za svakog muškarca

Ljeto se približilo svome kraju i došlo je vrijeme da se vratimo uobičajenim dnevnim obavezama poput odlaska na posao, treninge i razne aktivnosti. 24 sata u danu ponekad nam se čini premalo da bismo stigli napraviti sve što smo planirali, stoga tempo često bude dinamičan.

Svakodnevno izlaganje stresu ostavlja vidljive posljedice na našoj koži. Zato je iznimno važno, usprkos užurbanom načinu života, posvetiti vrijeme njezi vlastite kože. Mali se dnevni rituali, poput tuširanja, ne preskaču. Novi NIVEA MEN SENSITIVE PRO Ultra-Calming gel za tuširanje pobrinut će se da ti trenuci budu savršeni.

Ulje konoplje prepoznato je kao dragocjeni sastojak prije više od 1800 godina i otada se koristi u kozmetici zbog svojih hranjivih sastojaka koji umiruju nadraženu kožu i vraćaju joj prirodnu ravnotežu. U suvremenoj se kozmetologiji sve veća važnost pridaje vitaminima.

Vitamin E poznat je kao moćni antioksidans koji regenerativno djeluje na kožu. Blaga formula NIVEA MEN SENSITIVE PRO Ultra-Calming gela za tuširanje bez parabena, s uljem sjemena konoplje koje je 100 % biljnog porijekla i vitaminom E, pruža koži primjetno zdrav izgled i beskompromisnu njegu. Pružite svom tijelu, licu i kosi potrebnu dozu hidratacije i njege.

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori