Novi model kultnog brenda satova koji će cijeniti pravi kolekcionari
Novi model kultnog brenda satova koji će cijeniti pravi kolekcionari

Novi model kultnog brenda satova koji će
cijeniti pravi kolekcionari

U jesenskom razdoblju često se odlučujemo na određene promjene. Bile to neke važne životne odluke ili samo osvježenje vaše garderobe i modnih dodataka. Iako su najčešće žene te koje odlaze u shopping po nove komade, uvriježeno je mišljenje da muškarce najviše veseli ulaganje u novi ukras za zapešće – dobar sat. Nebitno radi li se o kupnji prvog ili petog sata u kolekciji, model koji nosite uveliko govori o stilu i izgledu svakog muškarca. Razni brendovi satova ne vole misliti da na njih utječu modni trendovi. No, satovi su jednako modni dodatak kao i nova torba. Svake godine određeni stilovi postaju popularniji od ostalih.

TUDOR satovi dostupni su u butiku Mamić 1970

Švicarski brend satova, TUDOR, ističe se svojom preciznošću, elegancijom i trajnim naslijeđem. Osnovan je od strane Hansa Wilsdorfa, istog idejnog tvorca brenda Rolex. TUDOR satovi zamišljeni su kao modeli koji će sadržavati bit Rolexove besprijekorne kvalitete i pouzdanosti, ali će zadovoljiti širu publiku svojom pristupačnijom cijenom. Mamić 1970 poznata je zagrebačka shopping destinacija za ljubitelje luksuza i bezvremenskog stila, a između ostalog, i dugogodišnji zastupnik luksuznih švicarskih satova TUDOR.

TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD

TUDOR Pelagos FXD

Novi model iz TUDOR-ove radionice, Pelagos FXD, zapravo je moderna verzija slavnog modela Military Submariner. Omaž je to satovima koje je američka mornarica službeno prihvatila i kupila u svrhu izdavanja roniocima koji djeluju u raznim jedinicama.

Ono što povezuje novi model sa starim su elementi iz američkih vojnih specifikacija za ronilačke satove. Na prijašnjim Submariner modelima obično se nalaze šiljasti krunski štitnici te fiksne opružne poluge koje krase i novi Pelagos FXD.

TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD

Moderne i elegantne značajke

Predivan, elegantan dizajn kućišta savršeno prati mat crni brojčanik upotpunjen prepoznatljivim kazaljkama u obliku “pahulja”, ispunjenim luminiscentnim materijalom Super-LumiNova® X1 stupnja za bolju čitljivost. Novi model, s brušenim i satiniranim kućištem od titana promjera 42 mm, karakterizira prilagodljivost i svestranost. To znači da će se odlično uklopiti i u ležerne, elegantne te poslovne kombinacije.

Remen koji dolazi u kombinaciji dvije efektne boje, tamno zelene i crvene, sastavljen je od najlonske vrpce promjera 22 mm. “D” kopče od titana i samohvatljiv sustav za pričvršćivanje čine ga istovremeno elegantnim, praktičnim i udobnim za nošenje jer se prilagođava različitim veličinama zapešća. Pelagos FXD vrlo lako se iz modernog pretvara u klasičan sat uz dodatni jednodijelni, gumeni remen s crnim reljefnim motivom tkanine.

TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD
TUDOR PELAGOS FXD

TUDOR Pelagos FXD uskoro će biti dostupan u butiku Mamić 1970. Uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja butika Mamić u ulici Frane Petrića 7 možete istražiti bogatu kolekciju Tudor satova.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori