Machine Gun Kelly snimio dokumentarac Life In Pink
Machine Gun Kelly snimio dokumentarac Life In Pink

Machine Gun Kelly snimio
dokumentarac Life In Pink

U dokumentarcu Machine Gun Kelly’s Life in Pink, Machine Gun je otkrio šokantne detalje iz noći nakon što mu je preminuo otac 2020.  Reper – pravim imenom Colson Baker – je za streaming servis Hulu ispričao sve o pomiješanim osjećajima i napadajima paranoje.

Tridesetdvogodišnji reper prisjetio se borbe s depresijom i priznao što ga je navelo na odvikavanje od droge. Naime, teški period uslijedio je nakon očeve smrti. Tragični događaj bio je povod za pokušaj samoubojstva koje je reper umalo počinio.

Silver lining

Reper je za Hulu otkrio da je bio u izrazito teškom stanju depresije i paranoje zbog čega su ga počele obuzimati crne misli. Cijela situacije navela ga je da tijekom jednog telefonskog razgovora sa zaručnicom Megan Fox stavi sačmaricu u usta i zaprijeti da će si oduzeti život. Srećom, čahura se zaglavila i tada je počeo shvaćati težinu svog stanja te se odlučio na veliki zaokret u svom životu.

Problem je u tome što sam ovisan o novoj drogi, a to je posao – zaključio je Machine Gun Kelly.

Umjesto na drogu počeo se više fokusirati na posao i ono što voli, a to su Megan i njegova 12-godišnja kći.

Life in Pink prikazuje reperov put koji je morao proći kako bi postao jedna od najvećih rock zvijezda današnjice.

Obožavatelji će u dokumentarcu iz prve ruke saznati sve o njegovom odgoju i odnosu s ocem, životu s Megan Fox i još neke sitnice koje vam nećemo otkriti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori