Crvena je boja sezone čak i za Hamiltona: Sedmostruki šampion svijeta potpisao za Ferrari, a mi izdvajamo njegove total red kombinacije
Crvena je boja sezone čak i za Hamiltona: Sedmostruki šampion svijeta potpisao za Ferrari, a mi izdvajamo njegove total red kombinacije

Crvena je boja sezone čak i za Hamiltona: Sedmostruki šampion svijeta potpisao za Ferrari, a mi izdvajamo njegove total red kombinacije

Nagađanja su se obistinila – Lewis Hamilton prelazi u Ferrari, a reklo bi se da je ovo tek početak dramatičnog transfera o kojem fanovi bruje mjesecima unazad. Sedmostrukog šampiona svijeta praktično poistovećujemo s Mercedesom i gotovo nam je nezamislivo da Toto Wolff i Hamilton više neće “igrati” za isti tim. Bilo kako bilo, posljednje dvije sezone bile su poražavajuće kako za same vozače, tako i za cjelokupan tim Mercedesa koji je donedavno držao svojevrsni monopol nad industrijom motosporta i dominantnom tehnologijom osvajao pozicije bez mnogo napora.

Shodno tome, ne iznenađuje nas Hamiltonova (konačna) odluka da ostavi po strani prijateljske odnose i dugogodišnju suradnju, te se okrene vlastitim ambicijama i osvajanju osme titule kako bi u broju osvojenih prvenstava nadmašio Schumachera. I možda zaustavi Maxa Verstappena u namjeri da prezume vodstvo u Formuli 1. Lewis Hamilton napustit će Mercedes na kraju predstojeće sezone i već od 2025. nećemo imati priliku čuti kako ga Bono navigira putem radijske veze.

hamilton

Crvena je boja ljubavi Ferrarija

Jedan od najboljih vozač svih vremena, glasnogovornik i beskompromisni zalagač za ravnopravnost, utjecaj Hamiltona jasno je vidljiv van granica Formule 1, a modna industrija ga je prihvatila objeručke. Hamilton je brend za sebe. Nalazi se na listi najstiliziranijih javnih ličnosti, a zasluge odlaze prvenstveno nagrađivanom modnom genijalcu i stilistu Lawu Roachu, a potom Ericu McNealu koji je jednostavno učvrstio Hamiltonov status još promišljenijim outfitima. A, kako crvena nije boja ljubavi već Ferrarija – donosimo tri ultimativne total red kombinacije koje smo zamijetili ove sezone u paddocku.

Las Vegas Grand Prix

Trećeg dana trkačkog vikenda u Las Vegasu, Lewis je nosio Bottega Veneta custom-made look koji je kreirao Matthieu Blazy oslanjajući se na izgled komada s revije za sezonu proljeće/ljeto 2024. Kada je reč o modnim dodacima, nosio je Jacques Marie Mage sunčane naočale, Valentino ogrlicu sa Swarovski biserima, kao i Chrome Hearts dijamantski prsten. Čizme su, naravno, Versace.

hamilton

Mexico City Grand Prix

Trećeg dana trkačkog vikenda u Mexico Cityju Hamilton je prošetao u crvenoj Paul Smith x Commission jakni i matching pantalonama. Čizme su bile Kenzo, a od dodataka je nosio Versace naočale i Polite Worldwide bisernu ogrlicu.

Canadian Grand Prix

Race day u Kanadi bio je u znaku crvene Dior x Earl kombinacije iz Lunar Capsule kolekcije. Pored toga, Hamilton je nosio Clints šiltericu, Versace Medusa naočale i Givenchy čizme iz jesenske kolekcije za 2023. godinu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori