Američki komičar Kevin Hart otvara svoj prvi fast food restoran
Američki komičar Kevin Hart otvara svoj prvi fast food restoran

Američki komičar Kevin Hart otvara
svoj prvi fast food restoran

Nema tko nije čuo za talentiranog glumca s izvrsnim smislom za humor. Ime mu je Kevin Hart, a trenutno ima prizvuk najveće zvijezde Hollywooda. Proslavio se ulogama u filmovima ‘Tajna služba’ i ‘Jumanji’, a odlučio se i za novi veliki pothvat – okušat će se u poduzetničkim vodama. Najavio je kako širi svoj posao i otvara svoj prvi restoran nazvanog Hart House. On je po mnogočemu poseban, a pojedinosti o jelovniku otkrijte u nastavku.

Hart House

Restoran je u potpunosti baziran na biljnoj prehrani. Jelovnik je kreiran na način da i oni koji više preferiraju meso zavole ovakav primjer znatno održivije i zdravije prehrane. Uključuje i hamburgere, sendviče s pilećim mesom, nuggetse, krumpiriće i milkshake, uz salate i druge priloge, ali u biljnoj alternativi. Valja naglasiti da je sve bez umjetnih boja, konzervansa i kukuruznog sirupa.

„Kevin je ideju oko restorana konceptualizirao još na početku pandemije, a da sam mu ja bio tada savjetnik protivio bi se ovom projektu. Moram priznati kako dvije godine kasnije potpuno drugačije razmišljam. Mislim da su svijetu potrebni ovakvi restorani“, rekao je Andy Hooper, izvršni direktor Hart Housea.

Zanimljiv je podatak da je Hart House u svoj tim uključio kuhara Michaela Salema iz Burger Kinga. „Smatram da je ovo stvarno budućnost brze hrane, pa sam zato i prihvatio ovaj posao“, rekao je Michael Salem za strane medije.

Dana 25. kolovoza mnogima omiljeni komičar otvorit će svoj prvi fast food restoran u Los Angelesu. Ostaje za vidjeti hoće li Hart House uspjeti stati rame uz rame s divovima kao što su McDonald’s, Wendy’s i Burger King.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori