Leon Glasnović: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Leon Glasnović: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Leon Glasnović: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Ovo ljeto čekali smo s većim nestrpljenjem nego ikad prije. Ono u nama evocira slobodu, dobro raspoloženje, opuštenost i sreću. Razlozima zbog kojih obožavamo ljeto nema kraja, a kao oni najveći i svima zajednički ističu se osjećaj opuštenosti i bezbrižnosti. Definitivno preporučujemo da ostatak ljeta iskoristite na najbolji mogući način!

Prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama šteti koži. Kako biste se što bolje pripremili za sunčanje, održavajte svoju kožu nahranjenom i hidratiziranom. Koristite one preparate s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema. Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu.

Ljetni vodič Leona Glasnovića

Izležavanje na plaži kojem se ne nazire kraj jedna je od naših ultimativnih ljetnih fantazija i trenutak kojeg iščekujemo skoro cijele godine. Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni što ponijeti sa sobom na plažu. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Nakon Pedra Soltza, na red je došao Leon Glasnović. Leon je mladi i osebujni tekvandoist, arheolog i zaljubljenik u vintage. Šveđanin hrvatskog podrijetla sa splitskom adresom ima fantastičan stil koji je, možemo slobodno reći, kombinacija mediteranskog i američkog. Sada dizajnira i proizvodi vlastitu liniju odjeće inspiriranu prošlošću, stvorenu da traje.

Riječ je o brendu Loud Ones i komadima kojima je Leon udahnuo novu estetiku. Loud Ones teži održivoj modnoj industriji, koja nam je u globalnom smislu prijeko potrebna. Leonu je u cilju da kod njega kupite neke bezvremenske hlače, majicu ili jaknu, koje su toliko izdržljive da mogu trajati cijeli život te se po mogućnosti prenijeti i na sljedeće generacije.

U nastavku donosimo sve ono što je Leon Glasnović odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda, kvalitetnih štiva, do odjevnih komada koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Foto: Instagram @leonglasnovic, Loud Ones, TOP niche parfumerija, Aesop, Lea Aviani, Znanje, KeepCup, Havaianas

Učitati još
Zatvori