Journal Man: Legendarna PlayStation videoigra postaje TV serija

Journal Man: Legendarna PlayStation
videoigra postaje TV serija

Jedna od najpopularnijih i najboljih videoigrica za PlayStation, The Last of Us, dobit će seriju na HBO-u. Službeno je potvrđeno da Craig Mazin, tvorac hit serije Chernobyl, te autor igre Neil Druckmann kreću u produkciju serije čija će radnja pratiti događanja u igri. Ako ne znate o čemu je riječ, evo kratkog opisa.

Radi se o akcijskom hororu u kojem igrači preuzimaju kontrolu nad Joelom, rastavljenim samohranim ocem s mračnom i tragičnom prošlošću, i 14-godišnjom Ellie koji pokušavaju preživjeti u post-apokaliptičnom svijetu u kojem smrtonosna infekcija ljude pretvara u čudovišta.

Hvaljena zbog svog mračnog narativa, igra je bila veliki hit 2013. kada se pojavila na PlayStationu 3 i postala je jedna od najprodavanijih videoigara te godine. Joel ima zadatak prevesti Ellie u laboratorij gdje rade na lijeku koji može izliječiti smrtonosnu infekciju. No, kako to obično biva, stvari ubrzo krenu po zlu.

Serija će biti koproducirana od strane PlayStation Productions, odjela koji je Sony osnovao prošle godine s ciljem proizvodnje filmova i TV serija zasnovanim na igrama. Zasad se ne zna kad bi se trebala početi snimati, ali obožavatelji igre sigurno se vesele nastavku koji izlazi u svibnju.

Sudeći po uspjehu The Witchera na Netflixu, vjerujemo da će i ova serija biti totalni hit.

Foto: Naughty Dog

Učitati još
Zatvori