Journal Man: Ulja za bradu uz koja je njegovan izgled zajamčen

Journal Man: Ulja za bradu uz koja je
njegovan izgled zajamčen

Bez obzira preferirate li kratke ili bujne i duge brade, ono što je ključno za postizanje efektnog i lijepog izgleda je njega. Baš kao što je potrebno obratiti pažnju na kožu i kosu, pogotovo u zimskim mjesecima, tako je važno posvetiti dnevne beauty rituale i njegovanju brade.

Bradi je nužna hidratacija, hranjive tvari, omekšavanje i ugodan miris koji je najjednostavnije postići uz pomoć kvalitetnog ulja za bradu. Dovoljno je nanijeti malu količinu ulja na dlanove te potom blagom masažom utrljavati u bradu i kožu. Kako bi njega bila potpuna, a efekt njegovanosti i zdravlja i više nego primjetan. Nakon nanošenja ulj, važno je očetkati bradu koristeći posebnu četku ili češalj za bradu. Rezultat je uistinu vrijedan truda. Brada se neće lomiti, imat će prirodan sjaj, a koža će biti zaštićena od iritacija.

Zašto je ulje za bradu važan dio beauty rutine?

Ulja ugodnog mirisa zaokružit će cjelokupni dojam i unijet će dozu profinjenosti u izgled svakog muškarca. Ukoliko odgovaraju mirisnim notama parfema, onda je cjelokupni dojam i više nego zavodljiv. Komuniciranje mirisima, poseban je izraz osobnosti i stila koji ukoliko se pametno koristi, može postići staviti zapažen naglasak na stil i pojavnost.

Brada je bez dvojbe najupečatljiviji detalj na muškom licu i stoga joj sve više muškaraca posvećuje pažnju. Također, beauty industrija u svojoj ponudi predstavlja sve više razlilitih ulja s povoljnim učincima na bradu i kožu. U nastavku donosimo neke od najpopularnijih ulja uz koje je brada ljepša i raskošnija.

Proraso Wood and Spice

American Crew Beard

Gospon Fulir

Art Natural Organic Beard Oil

Bulldog

Foto: Instagram, Bulldog, Art Natural, Gospon Fulir, American Crew, Proraso

Učitati još
Zatvori