Journal Man: Tri grooming proizvoda koji vam trebaju da preživite siječanj

Journal Man: Tri grooming proizvoda koji vam
trebaju da preživite siječanj

@mressentialist

Stručnjaci tvrde da je siječanj najdepresivniji mjesec u godini. Nakon što prođu blagdani i sve ono što s njima dolazi, u siječnju se vraćamo u svakodnevnu rutinu, računi dolaze na naplatu nakon kupovine božićnih poklona i trošenja na zabave u prosincu. Vjerojatno ste već i odustali od novogodišnjih odluka koje ste donijeli prije desetak dana, a zbog niskih temperatura ujutro je sve teže ustati iz kreveta. No, ustati se mora jer je ispred nas još jedan dan prepun poslovnih i drugih obaveza pa će vam trebati sva moguća pomoć da se što prije razbudite. Dobri grooming proizvodi neće riješiti sve probleme koje imate, ali će vam sigurno pomoći da se razbudite i svježi krenete u dan.

Da biste preživjeli mračna i hladna siječanjska jutra, preporučujemo da investirate u ova tri proizvoda koji će vas momentalno razbuditi i pomoći vam da izgledate svježe i odmorno.

Malin + Goetz Pepermint Body Scrub

Ništa ne razbuđuje tako dobro kao tuširanje. Osim što će vas miris ovog izvrsnog pilinga s pepermintom razbuditi u trenu, vašu će kožu ostaviti mekom i glatkom.

Dr. Dennis Gross Ferulic + Retinol Eye Serum

Neznatna količina kofeina nanesena na područje oko očiju kao dio seruma poput ovog, pomoći će smanjiti natečenost očiju ujutro. Osim kofeina tu je i retinol koji smanjuje sitne bore te ferulinska kiselina.

SK-II Facial Treatmant Mask

O važnosti svakodnevne beauty rutine pisali smo već nekoliko puta. Svaki muškarac koji drži do sebe i svog izgleda trebao bi u svojoj kupaonici imati barem osnovne grooming proizvode poput hidratantne kreme za lice, gela za čišćenje lica, dobrog šampona i gela za tuširanje te dobre kreme za brijanje, dok su serumi, maske za lice, anti-age kreme i ostali proizvodi svakako dobrodošli. Ova maska služi kako bi hidratizirala i osvježila lice. Sadrži proteine, aminokiseline, vitamine i minerale. Na licu ju trebate držati 20-ak minuta, ali nek vam ne bude teško – nakon toga izgledat ćete svježe i odmorno, a vaša će vam koža biti zahvalna.

Foto: Mr Porter

Učitati još
Zatvori