Journal Man: Traperice high street brendova koje vrijedi uhvatiti na sniženju

Journal Man: Traperice high street brendova
koje vrijedi uhvatiti na sniženju

Traperice su neizostavan dio muške garderobe

Traperice su vječni klasik. Savršeno se uklapaju u sve stilove pa su neizostavan dio svake muške garderobe. Ovaj odjevni komad ima odličnu sposobnost transformacije pa se savršeno uklapa u bilo koji stil. Nećete pogriješiti niti kada ih kombinirate u smart casual kombinacijama, poslovnim ili sportskim. Dobar par traperica je ključan u svakoj prigodi. Ono što im još ide u prilog jest činjenica da su jednako funkcionalne tijekom toplijih mjeseci, jednako kao i zimi. Savršeno pristaju uz tenisice, cipele ili čizme, stoga je nezamislivo nemati barem jedan efektan par u svom ormaru.

Savršene u svakoj prigodi

Možete ih zimi kombinirati uz kaput, što izgleda posebno lijepo i muževno, a za nešto opuštenije varijante, odlično će se sljubiti sa sportskim jaknama. U tom slučaju, spremni ste za sve aktivnosti koje obožavate zimi na otvorenom.

Kvalitetan  par traperica će učiniti da se osjećate u isto vrijeme i udobno i privlačno. Vješti poznavatelji mode, uz pomoć traperica mogu stvoriti efektne stilske iluzije pa dobrim odabirom ovog odjevnog komada možete vizualno izdužiti noge, podići i učvrstiti stražnjicu i pretvoriti ovo izdanje hlača u vašeg tajnog pomagača u postizanju savršenog izgleda.

Biraju ih sve dobne skupine, avanturisti, šminkeri i ljubitelji klasike pa je stoga i uistinu širok raspon ponude traperica na tržištu. Od svijetlog trapera, prošaranog do sivog, crnog ili trapera u boji, ove su hlače nezaobilazne.

Budući da je zimsko sniženje i dalje aktualno, izdvojili smo za vas kakve sve vječne komade možete uloviti na sniženju.

Zara

H&M

Bershka

 

Foto: Instagram, Unsplash, Zara, H&M, Bershka

Učitati još
Zatvori