Journal Man: 10 modela svijetlih traperica za proljeće

Journal Man: 10 modela svijetlih
traperica za proljeće

Traperice su modni klasik koji je bez sumnje jedan od najomiljenijih muških odjevnih komada. I dok zimi uglavnom viđamo tamnije i crne modele, za proljeće su ipak prikladnije svijetle traperice izrađene od laganijih materijala. High street brendovi poput Zare, Reserveda i Asosa i ove su sezone predstavili brojne modele različitih krojeva tako da će svaki muškarac među njima moći pronaći svoj novi omiljeni par. 

Skinny traperice i dalje će biti popularne. Poderane traperice koje su zadnjih nekoliko godina postale sveprisutne tijekom svih godišnjih doba viđat ćemo i ovog proljeća, baš kao i modele rezane iznad gležnjeva. Osim spomenutih modela, ove sezone ponovno je trendi vintage stil traperica. Modeli vintage stila malo su šireg kroja i karakteristične svijetlo plave boje, a izvrstan su izbor za muškarce koji preferiraju nešto ležerniji stil.

Kako ih kombinirati?

Svijetle traperice moguće je kombinirati s gotovo svakim odjevnim komadom. Najbolje pristaju uz neke od popularnih bijelih tenisica, a ako u tu kombinaciju ubacite i bijelu majicu kratkih rukava dobit ćete savršeni outfit za sunčane proljetne dane. Ako želite postići formalniji look, ali se niste spremi odreći udobnosti, kombinirajte ih s blejzerom. Svijetle traperice odlično se slažu i s crnom kožnom jaknom te bomber jaknama, naročito kada uz njih obučete crne čizme. Ova kombinacija garantira vam bad boy look za kojim će se okretati glave. 

U nastavku pogledajte 10 modela popularnih high street brendova među kojima ćete zasigurno pronaći i jedan za sebe!

Zara svijetle muške traperice 3
Zara
Weekday svijetle muške traperice
Weekday
Asos svijetle muške traperice
Asos
Levis svijetle muške traperice
Levis
Zara svijetle muške traperice 2
Zara
Zara svijetle muške traperice
Zara
Reserved svijetle muške traperice
Reserved
Mango svijetle muške traperice
Mango
Jack & Jones svijetle muške traperice
Jack & Jones
Arket svijetle muške traperice
Arket

Photo: Instagram, Asos, Arket, Mango, Reserved, Zara, Weekday

Učitati još
Zatvori