Journal Man: Najbolje sportske natikače za plažu

Prvi dan ljeta označio je početak sezone godišnjih odmora. Mnogi među nama savršenu lokaciju za godišnji odmor pronaći će uz obalu mora gdje ćemo uživati u kupanju, sunčanju, sportovima na vodi i svim drugim lijepim stvarima koje nudi ljeto na moru. Za savršeni odmor na moru nećemo trebati puno, a jednostavnost ćemo pronaći i kada je riječ o garderobi. Uz kupaće hlače, nekoliko T-shirtica i lanenih komada, sunčane naočale i šiltericu, natikače će biti jedan od ključnih komada za svaku mušku garderobu i kofer ovog ljeta.

Sportske natikače za plažu

Kao ultimativni favorit za svaku ljetnu garderobu, udobne sportske natikače i ove se godine vraćaju u pregršt odličnih modela – od uvijek popularnih adidas Adiletta do Tommy Hilfiger modela koji se ističu prepoznatljivom kombinacijom tamnoplave, bijele i crvene boje. Uz adidas i Tommy Hilfiger, brendove kojima se muškarci uvijek vraćaju, odlične modele u crnoj, tamnoplavoj i maslinastoj boji pronašli smo i u ljetnoj kolekciji brenda Aldo.

Sportske natikače ovog ljeta dolaze u uvijek popularnim bojama poput tamnoplave, crvene, crne, bijele i maslinaste te u jednako popularnim modelima – japankama te natikačama s jednom širokom trakom ili dva široka remena.

Top modele sportskih natikača izdvojili smo u nastavku.

Aldo

adidas

Tommy Hilfiger

Foto: adidas, Aldo, Tommy Hilfiger

0