Idejni tvorac brenda Jacquemus otvorio je svoj privatni Instagram profil
Idejni tvorac brenda Jacquemus otvorio je svoj privatni Instagram profil

Idejni tvorac brenda Jacquemus otvorio je
svoj privatni Instagram profil

Duhovit i originalan modni kreator Simon Porte Jacquemus voli sunce, voćke, život, pjesnike i Marseille te vrlo dobro zna kako privući pažnju. Jacquemus je netko tko pomiče granice i postavlja nova pravila i trendove. Od prvog dana igra isključivo prema vlastitim pravilima i nema namjeru mijenjati svoj pristup.

Godine 2018. svijet mode počastio je potpuno nefunkcionalnim mikro torbicama koje su postale apsolutni hit. Sakupio je i svoje ljetne fotografije snimljene iPhoneom i smjestio ih u knjigu jednostavnog naziva – ‘Images’. Diskretan, ali nikad tajnovit, redovito dijeli bit svoje osobnosti i svoje mode.

Simon Porte Jacquemus jednom je prilikom otkrio da je kao dječak na farmi na kojoj je odrastao stalno gledao televiziju s obitelji, a posebno se veselio vidjeti Jeana Paula Gaultiera. Odlučio je otvoriti privatni profil na Instagramu na kojem objavljuje sve ono što ga svakodnevno inspirira i motivira za daljnji kreativni rad.

Profil na prvi pogled budi pozitivne emocije i istovremeno spaja ljepotu misli s daškom vedrine. On nesebično dijeli živopisne portrete, fascinantne instalacije, detalje i mnoge druge elemente koji su naprosto melem za oči i dušu. Ovaj profil vrijedan praćenja možete zapratiti ovdje.

Učitati još
Zatvori