Journal Man: Šal je neizostavan modni dodatak svih zimskih kombinacija

Journal Man: Šal je neizostavan modni
dodatak svih zimskih kombinacija

Nezaobilazni dodatak zimske garderobe u ženskim i muškim ormarima zasigurno je šal. Osim što grije, šal je detalj uz koji svaka kombinacija izgleda zanimljivije. Stroge varijante tamnih vunenih kaputa i hlača u istim tonovima, dobiju potpuno drugačiji izgled uz šal koji ih može razigrati, osvježiti i oplemeniti. Također, ovisno o materijalu i uzorku šala, kombinacija može postati znatno profinjenija i elegantnija. Zamislite samo kako profinjeno izgleda fini šal od kašmira skladno uklopljen u zimski outfit. Stoga, šal može postati itekako poželjan dio stila svakog muškarca kojemu je važno poslati poruku o svojoj estetici.

Temperature su sve niže pa je neophodno imati čak nekoliko šalova u ormaru jer oni postaju komad bez kojega se ne izlazi iz kuće. Sigurno ne želite promrznuti dok istražujete adventske lokacije jer najvažnije je da uživate u šetnji i druženju na otvorenom. No, i kvartovska izdanja mnogo su bolja ako se zaštitite šalom u dezenu koji vam najbolje pristaje.

Povežite boju šala i kape, odnosno šešira i tako smisleno zaokružite svoj stil. Također, naučite najzanimljive načine vezanje šala i atraktivnim petljama osvježite svoja zimska izdanja.

Ovih su se dana u trgovinama našli različiti primjerci šalova koji će efektno upotpuniti svaku kombinaciju. Uzorci su uglavnom decentni, a dominiraju tamne i zagasite boje. Tek poneki brendovi u svojoj ponudi imaju intenzivnije nijanse, poput vatreno crvene. Pogledajte što se sve nalazi u aktualnoj ponudi high street zimskih kolekcija.

Springfield

Springfield

Springfield

Springfield

s Oliver

s Oliver

s Oliver

s Oliver

s Oliver

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Bershka

Bershka

Bershka

Foto: Unsplash, s Oliver, Bershka, H&M, Zara, Springfield

Učitati još
Zatvori