Pedro Soltz: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Pedro Soltz: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Pedro Soltz: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Ljeto je na vrhuncu, a većina nas svoje slobodne dane najviše voli provoditi na plaži. Još ako se smjestimo u dobar hlad, odmor za dušu i tijelo je zagarantiran. Kad se opremimo, bitno je odabrati dobro društvo, omiljenu lokaciju i uživanje na godišnjem može početi.

Prekomjerno izlaganje sunčevim zrakama šteti koži. Kako biste se što bolje pripremili za sunčanje, održavajte svoju kožu nahranjenom i hidratiziranom. Koristite one preparate s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema. Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu.

Ljetni vodič Pedra Soltza

Plaža je mjesto gdje mnogi provode veći dio dana. Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni što ponijeti sa sobom na plažu. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Nakon Janka Janića, na red je došao Pedro Soltz. Pedro je brazilski model i glumac kojeg je američki portal 2013. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem na svijetu. Često snima modne kampanje, a odličan stil Pedro ima u malom prstu. Modno osviješteni Pedro imao je priliku raditi za više poznatih brendova i dizajnera. Neki od njih su Armani, Dolce & Gabbana, Versace, Lacoste, itd.

Istovremeno je glumio u više TV reklama i na malom ekranu, zahvaljujući školovanju u nekim od najboljih glumačkih škola. Pedro je i pobjednik ovogodišnjeg plesnog showa Nove TV. Radio je i živio u Italiji, Francuskoj, New Yorku, LA-u, Južnoj Africi, Španjolskoj, Njemačkoj, Turskoj, no trenutno se sa suprugom Iris i kćeri Larom skrasio u Hrvatskoj.

U nastavku donosimo sve ono što je Pedro Soltz odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda, tehnologije, do odjevnih komada koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Učitati još
Zatvori