Janko Janić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu
Janko Janić: Sve što jednom muškarcu treba za plažu

Janko Janić: Sve što jednom
muškarcu treba za plažu

Ljeti vrijeme kao da uspori, a mi nastojimo uživati u svakom trenutku. To je godišnje doba za odmaranje i uživanje, pa se tako trebate odnositi i prema svojoj koži. Priprema kože je od presudne važnosti, kako za žene, tako i za muškarce. Kako biste se što bolje pripremili za sunčanje, održavajte svoju kožu nahranjenom i hidratiziranom. Koristite one preparate s naglaskom na hidrataciju, bogate prirodnim sastojcima, s laganom teksturom i bez parfema.

Kada govorimo o garderobi za ljetni godišnji odmor, jednostavnost i udobnost uvijek dolaze na prvom mjestu. Usprkos jednostavnosti kojoj težimo za najtoplijih ljetnih dana, ležerni ljetni look lako ćemo začiniti uz malu pomoć modnih trendova, raskošne palete boja i uzoraka te efektnih modnih dodataka.

Ljetni vodič Janka Janića

Plaža je mjesto gdje mnogi provode veći dio dana, a prije odlaska na plažu, uvijek se javlja jedan te isti problem – što ponijeti na plažu? Stoga smo odlučili pokrenuti novu rubriku posvećenu muškarcima koji nisu sigurni kako i koje proizvode koristiti tijekom ljetnih vrućina. U našoj misiji pomoći će nam mnogi utjecajni muškarci s naših prostora. Oni će nam otkriti što je sve prijeko potrebno za sigurno i nezaboravno ljetovanje.

Nakon Nemanje Gašića, na red je došao Janko Janić. Janko se nametnuo kao jedan od vodećih muških influencera u našoj zemlji. Bavi se fotografijom, društvenim mrežama, stvaranjem sadržaja i pokretanjem različitih projekata, a u sve unosi veliki trud, energiju i ljubav. Ovaj radoholičar i kreativac neprestano prati trendove i svakodnevno nastoji razbijati predrasude.

U nastavku donosimo sve ono što je Janko Janić odabrao za divno i bezbrižno ljeto, od beauty proizvoda do modnih dodataka za zaštitu od sunca koji se nikako ne bi smjeli zanemariti.

Učitati još
Zatvori