Journal Man: Parfemski noviteti za jesenske dane

Dolaze nam jesenski dani, a s njima pomalo mijenjamo beauty navike te u rutinu i na police u kupaonici dodajemo neke nove proizvode. Jedan od proizvoda bez kojih mnogi ne mogu zamisliti početak nove sezone je i parfem. I ovaj nas je kraj ljeta, kao i skorašnji početak jeseni, počastio odličnim parfemskim novitetima, a u nastavku provjerite što su luskuzni brendovi novog pripremili za beauty svijet i ljubitelje parfema.

KENZO HOMME FRESH EAU DE PARFUM

parfem

Prije 20 godina izašao je prvi Kenzo miris, a ove godine povratak mirisne revolucije dolazi u potpuno novom formatu, onom za putovanje, kako bi se u njemu moglo uživati u bilo koje vrijeme i bilo gdje. Parfem donosi snagu oceana te miris slobode, a u njemu se miješaju morske i biljne noe u magli svježine. Iz Kenza kažu kako se miris može držati u hladnjaku kako bi se postigao trenutačni, okrepljujući učinak. Parfem sadrži note vetivera i cedra te mente i kadulje, a sve se savršeno uklapa u živahnu osobnost ovog parfema.

Emanuel Ungaro for Him

parfem

U novom parfemu s Ungaro potpisom grejp i bergamot tope se s pikantnim muškatnim oraščićem na vrhu. Stvara se karizmatska atmosfera, izražena zavodljivim cimetom koji se igra s elegantnim irisom. Snažna osobnost otkrivena je drvenastim potpisom cedra i senzualnog tonka zrna. Nova bočica napravljena u staklu kao limenka u spreju za ulične umjetnike, grafitere. Grafička naljepnica s grafitnom bojom i metalnim završnim slojem daje urbani izgled. Poput zidova urbanog krajolika, vanjski dio je ukrašen atraktivnom grafitnom bojom.

BVLGARI MAN WOOD NEROLI 

parfem

Bvlgari Man Wood Neroli novi je parfem s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Bvlgari koji predstavljen ovih dana, a nasljednik je uspješnice iz 2018. godine, Bvlgari Essencea. Temeljne note su bijeli mošus, amber i koža, gornje note čine bergamot i neroli, dok se srce parfema sastoji od cvijeta naranče, cedra i cipriola. Miris je napravljen od laganih i drvenih aroma, a željeli su naglasiti ljetni trenutak u koje sunce zagrije mediteransko drvo naranče.

Dior Sauvage

parfem

Nastao od strane Diorovog parfumera Francoisa Demachyja, Dior Sauvage jedan je od parfemskih noviteta koji se ove sezone s nestrpljenjem iščekuje. Riječ je o novoj interpretaciji originalnog parfema, a parfumer je inspiraciju pronašao u pejzažima obasjanima mjesečinom te atmosferi koju stvaraju mračno nebo i logorska vatra. Formula je spoj svježine i orijentalnih tonova pa srce parfema čini sandalovina sa Šri Lanke, baza su tonka i tamjan, a u gornjim se notama nalaze bergamot i mandarina.

Foto: Simon Davidson for Parfums Christian Dior, Kenzo, Ungaro, Bvlgari

0