Journal Man: Najšarmantniji ugly džemperi za muškarce

Journal Man: Najšarmantniji ugly
džemperi za muškarce

Svega nas mjesec dana dijeli od kalendarske zime, no ovih je dana studeni uistinu opravdao svoje ime. Može se reći da su temperature u slobodnom padu pa je s obzirom na to usklađena i ponuda modnih komada na tržištu, ali i osobni stil kako žena, tako i muškaraca. Na ulicama sve češće viđamo pomno odabrane kombinacije koje osim što griju, izgledaju vrlo efektno i zanimljivo. Usklađivanje kaputa s džemperima, šalovima, statement čizme i modni dodaci koji odjevne kombinacije čine upečatljivima, ovih su dana nezaobilazni dio svakodnevice.

No, ono po čemu najviše pamtimo svaku hladnu sezonu su džemperi – pogotovo oni koje nosimo uoči i tijekom blagdana, tzv. ugly božićni džemperi.

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Depano (@jeffdepano) on

Zima nije zima bez ugly božićnih džempera

U trgovinama i web shopovima možemo pronaći svedene i ozbiljne varijante ovih ikona zimskog stila s karakterističnim motivima za zimu poput pahuljica, do onih potpuno otkačenih koji uvijek izmamljuju osmijeh na lice. Tko bi samo odolio šaljivim sobovima, snjegovićima, Djedu Božićnjaku, gingerbread čovječuljcima kolačićima, pingvinima i raznim drugim junacima blagdanske sezoni. Baš se zbog njih u ovo vrijeme većina ljudi osjećaju sretno i veselo.

Iako se na prvi pogled i ne čini tako, moć transformacije ugly božićnih džempera nije zanemariva. Uz malo kreativnosti i stilske elokvencije, možete ih pretvoriti u nadopunu ozbiljnog poslovnog looka kojega se nećete posramiti na poslovnim božićnim domjencima ili pak od njih stvoriti idealnu opciju za kućne partyje. 

Osim što će vas ovi topli džemperi ugrijati i učiniti da se osjećate ugodno i ušuškano, oni će biti odličan fotogeničan detalj na blagdanskim fotografijama. Osim toga, uvijek možete voditi zabavne razgovore i šaliti se na svoj račun potaknuti šaljivim motivima svojih blagdanskih džempera.

Za one muškarce koji vole biti usklađeni sa svojim boljim polovicama, ugly božićni džemperi toliko su slatka i neodoljiva gesta jednog para da uopće nema razloga da ove zime ne posegnete za modnim usklađivanjem džemperima.

U nastavku pogledajte gdje možete pronaći najzanimljivija izdanja ugly božićnih džempera za sebe ili pak pronaći savršen poklon za muškarce kojima želite vidjeti osmijeh na licu.

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

sOliver

sOliver

sOliver

sOliver

Zara

Zara

H&M

H&M

Foto: Instagram, Unsplash, Zara, H&M, Reserved, sOliver, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori