Journal Man: Najcool gadgeti za automobil

Journal Man: Najcool gadgeti za automobil

Cestovna putovanja znače puno provedenog vremena za volanom. Srećom, postoje brojne opcije za nadogradnju vaše vožnje i poboljšanje vašeg iskustva na cesti, čineći ga sigurnijim i puno ugodnijim.

Bez obzira volite li da vaš interijer u automobilu uvijek bude čist i uredan jer vam to daje osjećaj udobnosti kao da ste kod kuće ili želite imati pri ruci sve što vam je potrebno za uspješno obavljanje zadataka čak i kada ste u pokretu, tržište vrvi praktičnim i privlačnim gadgetima koji će učiniti da vaše duge vožnje budu baš po vašoj mjeri.

Punite svoje uređaje u pokretu, povežite svoj smartphone s vozilom ili “preselite” svoj život u limenog ljubimca. Ovi gadgeti i pribor za kreativne automobile olakšat će vam svako putovanje i učiniti da se zaljubite u kretanje.

Novija vozila posjeduju većinu gadgeta koji mogu pretvoriti vašu vožnju u luksuzno putovanje, ali neka od ovih tehnoloških dostignuća još će dodatno začiniti vaše vrijeme provedeno na četiri kotača. U nastavku donosimo izbor najzanimljivijih gadgeta uz koje je vožnja pravi užitak.

Prenosivi hladnjak

Kada su sati i sati vožnje pred vama i niste sigurni možete li pronaći baš sve što vam treba i što volite kada se zaustavite, opskrbite se omiljenim osvježavajućim pićima i poslasticama uz koje ćete se okrijepiti. Elegantan dizajn i praktičnost prenosivih hladnjaka za automobil učinit će vašu vožnju toliko puta ugodnijom, a vi ćete se osjećati manje iscrpljeno i umorno tijekom putovanja.

Prenosivi usisivač

Zašto bi automobil bio neuredan samo zato što u njemu provodite toliko vremena i pretvarate ga u mjesto za grickanje energizirajućih snackova, ured i dnevni boravak. Baš zbog toga što morate odrađivati toliko zadatak tijekom toliko puno vremena, dobra je ideja uvijek održavati vaš prostor čistim i ugodnim za boravak. u tome će vam zasigurno pomoći mali i praktični prenosivi usisivač koji će u nekoliko poteza očistiti sav nered oko vas.

USB punjač baterije

S obzirom da tijekom putovanja morate neprestano biti dostupni, to će vam iscrpiti bateriju na vašem mobitelu, ali i tabletu. Stoga je postalo neophodno imati kraj sebe punjač kako biste si maksimalno olakšali život.

Touchscreen multimedia player

Slušanje glazbe i vožnja idu ruku pod ruku. Svaka je vožnja ugodnija s omiljenom playlistom. Uz pomoć ovog gadgeta, moći ćete i telefonirati i kreirati sadržaje koji čine da se najbolje osjećate.

Navigacija

Možete se zaputiti u bilo koji kutak na planetu uz malu asistenciju ovog gadgeta koji toliko olakšavaju život. Potrudite se da je vaša navigacija uvijek ažurirana i u korak s aktualnostima i putujte na mjesta koja god vam padnu na pamet.

Aparat za kavu

Kako biste uvijek bili puni energije, ali i uživali u mirisnom toplom napitku, ovaj će vam aparat za kavu biti desna ruka. Putovanje i šalica kave zvuči kao dobitna kombinacija.

Krovna kutija

Koliki god bio vaš prtljažnik, uvijek se dogodi da nedostaje baš ono malo mjesta. Uz krovnu kutiju bez skromnosti ponesite sa sobom i ono što vam treba i ne treba i osigurajte si komotan i komforan put.

 

Foto: Unsplash, Pexels, Philips, Thule, Pioneer, Handspresso, Anker, General Electrics

Učitati još
Zatvori