Journal Man: Najbolje videoigrice 2020. godine

Journal Man: Najbolje
videoigrice 2020. godine

Na samom smo kraju 2020. pa je pravo vrijeme za rekapitulaciju. Većinu godine proveli smo kod kuće, a vrijeme smo pritom kratili na razne načine. Uz filmove i serije provodili smo popodneva i večeri, a ljubitelji videoigrica sigurno su upisali pozamašan broj sati uz PlayStation, kompjuter i ostale igraće konzole. Uz brojne nove igrice koje su ove godine ugledale svjetlo dana, to nije bilo teško.

U nastavku smo zato izdvojili najbolje videoigrice 2020. godine – sigurni smo da ćete među njima pronaći svog favorita!

The Last of Us Part II

Sedam godina nakon originala, Naighty Dog izbacio je nastavak priče o postapokaliptičnom svijetu u kojem najveći neprijatelji nisu zombiji zaraženi smrtonosnom gljivičnom infekcijom, već ljudi. The Last Of Us Part II nije samo najbolja videoigrica 2020. godine – ona je ujedno i jedna od najboljih u PS4 generaciji. Gaming se često kritizira zbog storytellinga, ali ova igrica je na sasvim drugim nivou, nadmećući se čak i s najboljim kinematografima.

Half-Life Alyx 

Half-Life: Alyx je transcendentno iskustvo i ono koje se mora igrati da bi se istinski cijenilo. Dostupna samo za slušalice s virtualnom stvarnošću, ova igra nudi drastičan korak u kvaliteti formata koji je sjajno izrađen, potpuno očaravajući i apsolutno zastrašujući kada pojača razinu straha.

Hades

Hades je živopisna avantura koja spaja zadovoljavajuću borbu s nekim od najupečatljivijih likova godine. Hades se igra na Nintendo Switchu, a živopisni umjetnički stil igrice nešto je što dosad sigurno niste vidjeli. Odlična glasovna gluma osigurava da komunikacija sa svakim božanstvom s kojim ste u interakciji bude nezaboravna. Veći dio Hadesove draži leži u likovima i priči, ali i borbi koja se sve više poboljšava kako napredujete u igrici.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je open-world akcijska avantura, postavljena u Night Cityju, megalopolisu opsjednutim snagom, glamurom i tjelesnim modifikacijama. Igrate kao V, odmetnik/plaćenik koji je u potrazi za jedinstvenim implantatom koji je ključ besmrtnosti. Možete prilagoditi cyberware, set vještina i stil igre svog lika te istražiti ogroman grad u kojem vaše odluke oblikuju priču i svijet oko vas.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori