Journal Man: Najbolje bijele T-shirtice koje ćete nositi cijelu godinu

Journal Man: Najbolje bijele T-shirtice
koje ćete nositi cijelu godinu

Za zaokruženu mušku garderobu u kojoj se nalazi bezbroj odjevnih kombinacija za svaku priliku, dovoljno je tek nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka. Bez obzira u kojoj se sezoni nalazimo, među nezaobilaznim modelima uvijek se ističu traperice, tenisice i nekoliko svestranih topova. Uz košulje u neutralnim bojama ili kariranom uzorku, među najpopularnijim topovima u muškoj garderobi nalaze se i T-shirtice. S naglaskom na udobnost i sportskim prizvukom, T-shirt majice idealan su izbor za ležerne svakodnevne kombinacije.

Posljednjih sezona, u središtu muških kolekcija ponovno su se istaknule majice kratkih rukava s cool natpisima i printevima. Ipak, jednostavni bijeli T-shirt još uvijek je nenadmašni modni favorit u svakoj muškoj garderobi. Gdje pronaći najbolje modele koje ćete nositi cijelu godinu i u bezbroj različitih kombinacija?

Bijeli T-shirt – ultimativni modni favorit za svaku sezonu

Bijeli T-shirt jedan je od najpopularnijih i najležernijih modnih klasika koji ima svoje posebno mjesto rezervirano u baš svakoj garderobi. Njegova privlačnost krije se u jednostavnosti koja ostavlja prostora za kreativnost i bezbroj različitih kombinacija i udobnosti zbog koje ćemo ga rado nositi baš svaki dan.

Jednako dobro, bijeli T-shirt izgledat će u kombinaciji s kratkim hlačama, modernim poslovnim odijelom i ležernom trenirkom. Kao jedan od rijetkih odjevnih komada koji možemo nositi tijekom cijele godine, bijeli T-shirt može biti komad vrijedan investicije. Ipak, ako bijeli T-shirt nosite često, znakove iznošenosti nećete moći izbjeći. Kao najbolja opcija tada se ističu biti modeli od kvalitetnog pamuka, ali još uvijek pristupačne cijene.

U nastavku donosimo bijeli T-shirt u pet baš takvih kvalitetnih, ali cijenom još uvijek pristupačnih modela.

H&M Premium Quality

Octobre Éditions

Everlane

Organic Basics

COS

Foto: Instagram, COS, Everlane, H&M, Octobre Editions, Organic Basics

Učitati još
Zatvori